Kontor, Bohusgatan 15, Centrum, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 245 333 - 414 000 kr/mån
Vasakronan AB Kommunikation (3382 m)

Välkomna till Bohusgatan! Nu har vi möjlighet att hyra ut ett helt våningsplan som sammanlagt kan bli 2700 kvm. Denna lokal är 1840 kvm och totalt nyrenoverad sedan 2013 och är i mycket bra skick. Planlösningen har en bra blandning mellan öppna kontorsytor, kontorsrum för en person, två personer och upp till ca sex personer. Det finns en stor gemensam mötesplats och pentry och lokalen har två entréer. Lokalen har även många små samtalsrum, mötesrum och en extern del med receptionsyta och flera k...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 840 m²
Adress Bohusgatan 15
Område Centrum
Renoveringsår 1984
Tillträde 20180901
Objektsnr 41902521
Lokalguidens estimerade områdeshyra
245 333 - 414 000 kr/mån
1 600 - 2 700 kr/m²/år
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Välkomna till Bohusgatan! Nu har vi möjlighet att hyra ut ett helt våningsplan som sammanlagt kan bli 2700 kvm. Denna lokal är 1840 kvm och totalt nyrenoverad sedan 2013 och är i mycket bra skick. Planlösningen har en bra blandning mellan öppna kontorsytor, kontorsrum för en person, två personer och upp till ca sex personer. Det finns en stor gemensam mötesplats och pentry och lokalen har två entréer. Lokalen har även många små samtalsrum, mötesrum och en extern del med receptionsyta och flera konferensrum.

Omgivning

På gångavstånd från fastigheten hamnar du mitt i stadens vimmel med Kungsportsavenyn som den centrala kärnan. Som komplement är det närhet till lugnet vid Gårda där man kan strosa längs Mölndalsån för att sträcka på benen under lunchen.

Kommunikationer

Fastigheten har goda kommunikationsmöjligheter för både kollektiv- och biltrafik tack vare dess närhet till europa- och riksväger. De närmsta buss- och spårvagnshållplatserna finns på promenadavstånd vid Ullevi, Stampen, Heden och Korsvägen. Därmed är det väldigt enkelt att ta sig till kontoret för både anställda och besökare. Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Precis utanför fastigheten finns en Styr & ställ station där du kan hyra cykel.

Parkering

I grannfastigheten på Skånegatan finns ett större parkeringshus där du kan hyra p-plats genom Vasakronan. P-platser finns även i Ullevigaraget runt hörnet. I området finns även gatuparkering.

Service

Med dess centrala läge vid Heden är det promenadavstånd till såväl Kungsportsavenyn, Centralstationen och inom Vallgraven. Därmed finns det ett brett utbud av restauranger & shoppingstråk och dessutom goda förbindelser både inom Göteborg och för längre resor. För den aktiva finns det även diverse träningsanläggningar i närheten såsom gym, tennishall och simhall.

Uthyrare & kontaktpersoner

Ullevigatan, Gårda

Citygate (Göteborgs nya landmärke) erbjuder moderna effektiv...

Visad

Hedåsgatan 3, Centrum

Lokal i atraktivt läge!

Visad

Drakegatan 1, Gårda

rumsindelad kontorslokal om 531 kvm i Gårda. I fastigheten f...

Visad

Drakegatan 1, Gårda

Lokal med stora möjligheter. Lokalen lämpar sig såväl för ak...

Visad