Kontor, Lindholmspiren 7, LINDHOLMEN, Göteborg

  • 345 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 94 875 - 120 750 kr/mån

Toppmodern lokal på attraktiva Lindholmen


Lokaltyp Kontor
Total yta 345 m²
Adress Lindholmspiren 7
Område LINDHOLMEN
Kommun Göteborgs kommun
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41928506
Områdeshyra 94 875 - 120 750 kr/mån
3 300 - 4 200 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Hyr en egen kontorslokal i anslutning till det gemensamma co workinglandskapet Blenda office space. Kontorslokal på 345 kvm med konferensrum, mötesrum, samtalsrum, loungeområde, stängda kontorsrum och öppet kontorslandskap och egen entré med skyltmöjligheter. Tillgång till full service i form av: Bemannad reception, tillgång till flertal konferensrum, stora som små, tysta rum och mötesrum. Kringtjänster så som kaffe, wifi, larm, städning, printer/papper, fredagsfrukost, receptionsservice, möbler, låsbara förvaringsskåp mm går att köpa till mot en extra kostnad.Vi ser helt enkelt till att du kan koncentrera dig på dina affärer i en trygg och säker miljö. Du sitter vid ett populärt gångstråk mitt på Lindholmspiren.

Omgivning

Flera av Sveriges mest framstående företag inom bland annat IT, fordonsutveckling, media och design finns representerade på Lindholmen, liksom Chalmers och Göteborgs universitet. Hela campusområdet sjuder av aktivitet, entusiasm och innovationer. Kanske hittar du dina framtida medarbetare här.

Kommunikationer

På Lindholmen har kollektivtrafiken planerats in från start. Snabba och täta bussavgångar och färjeförbindelse till centrum och andra knutpunkter gör det enkelt att ta sig hit. Väljer du att cykla finns det låsbar parkering och pumpstation.

Planlösning

Bättre läge på Lindholmen hittar man inte! Högt i tak och ljusa luftiga lokaler i helt nybyggt hus. Lokalen är fullt utrustad med larm och passersystem och håller hög säkerhetsklass. Huset har gemensam takterrass. Cykelparkering i tillhörande garage, dusch- och omklädningsrum. 30 sek promenad till Älvsnabben, Lindholmen Science Park och Hotel Radisson Blue. På Lindholmen kan man knappast sitta bättre!

Service

I området finns bilpooler, lunchrestauranger, affärsnätverk, banker, hotell, butiker och anläggningar för konferens, hälsa och träning.


Karta


Bilder på lokalen