Lagerlokal, Vretensborgsvägen 9, Söderort, Stockholm

  • 125–250 m²
  • 10 417 - 31 250 kr/mån

Ljust lager med generös takhöjd!


Lokaltyper Lagerlokal / Produktionslokal
Total yta 125–250 m²
Adress Vretensborgsvägen 9
Område Söderort
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41962416
Områdeshyra 10 417 - 31 250 kr/mån
1 000 - 1 500 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Trevlig lagerlokal med stort ljusinsläpp och generös takhöjd. Lokalen är belägen 1 tr upp och nås antingen via ett separat trapphus eller via en stor lasthiss från en gemensam lastkaj. Pentry, WC och dusch finns.

Övrigt

Denna lokal har många möjligheter då den har stora fönster vilket bidrar till ett stort ljusinsläpp. Utöver de två öppna lagerareorna finns även ett rum med ett modernt pentry med köksö. Lokalen är uppdelad i två enheter med en gemensam godsmottagning i mitten som lasthissen ansluter till. I den gemensamma delen finns även en WC samt en dusch. Varje enhet om ca 125 kvm kan hyras ut var för sig. 

Västberga industriområde är ett område som har stor del industri-, lager-, kontors- och yrkesbutiksverksamheter. Det välbelägna området ger dig närhet till det mesta via båda bilvägar och kollektivtrafik. 

Inom gångavstånd från lokalen finns ett flertal lunchrestauranger med olika inriktning. All tänkbar service så som Systembolaget, Coop samt restauranger finns vid Västberga handelsområde som nås efter ca 4 min i bil. 

Stationen Midsommarkransen (tunnelbanans röda linje) nås efter ca 5-10 min promenad och tar dig vidare till T-centralen på ca 12 min. I övrigt finns det bussförbindelser precis utanför fastigheten där buss 165 tar dig till Liljeholmen efter ca 5 min. Pendeltågsstationen Årstaberg finns också inom promenadavstånd, likväl som t-banestationen Telefonplan. För dig som hellre färdas med bil når du E4/E20 efter bara någon minut. 


Karta

Bilder på lokalen