Kontor, Vendevägen 90, MÖRBY C, Danderyd

  • 646 m²

Ljust kontor med milsvid vy


Lokaltyp Kontor
Total yta 646 m²
Adress Vendevägen 90
Område MÖRBY C
Kommun Danderyds kommun
Objektsnummer 41874990

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till Danderyd. Här finner ni flexibla lokaler på mellan 246-646 kvm på våning 7 samt 4. Lokalerna har klassisk rumsindelad planlösning som går att anpassa för ny hyresgäst, se planritningar för mer information. Samtliga lokaler har milsvid utsikt och bra ljusinsläpp tack vare det höga och fria läget. På våning 7 finns: -400 kvm -246 kvm (tillgång till lasthiss från garageplan) Lokalerna går att slå ihop till en lokal på 646 kvm. På våning 4 finns: -246 kvm Vendevägen 90 ligger strategiskt mycket bra, nära E18 och ca 500 meter till tunnelbana. Huset har en stor och välkomnande entré/lobby med restaurang. Här finns också gym att nyttja för hyresgästerna. 4 st. hissar tar dig smidigt upp till lokalen utan väntetider. Kontakta oss för mer information.

Omgivning

Fastigheten är strategiskt belägen vid E18 strax före Mörby C och har ett mycket bra skyltläge mot E18. Den omgivande bebyggelsen domineras främst av bostadsbebyggelser men genomfartsleden har ett antal kontorsfastigheter.

Kommunikationer

Det finns goda förbindelser och kollektiva kommunikationer med både tunnelbana, bussar samt Roslagsbanan. Tunnelbanestation och bussar finns ca 500 m från fastigheten.

Planlösning

Lokaler mellan 246-646 kvm på våning 7 samt 4. Lokalerna har klassisk rumsindelad planlösning som går att anpassa för ny hyresgäst. Samtliga lokaler har milsvid utsikt och bra ljusinsläpp tack vare det höga och fria läget. På våning 7 finns: -400 kvm -246 kvm (tillgång till lasthiss från garageplan) Lokalerna går att slå ihop till en lokal på 646 kvm. På våning 4 finns: -246 kvm

Parkering

Garage samt besöksparkering direkt utanför entrén.

Service

Direkt närhet till Mörby centrum. I fastigheten finns restaurang, gym och butiker.Bilder på lokalen