Butikslokal, Valthornsvägen 7, Gottsunda-Vårdsätra, Uppsala

  • 100 m²
  • 6 250 - 9 583 kr/mån

Anpassningsbar lokal i expansiva Gottsunda Centrum!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Övrig lokal
Total yta 100 m²
Adress Valthornsvägen 7
Område Gottsunda-Vårdsätra
Kommun Uppsala kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41942320
Områdeshyra 6 250 - 9 583 kr/mån
750 - 1 150 kr/m²/år

Beskrivning

Just nu finns fantastiska möjligheter att etablera verksamhet i det växande Gottsunda. Lokalen är anpassningsbar och i ett mycket bra läge i Gottsunda Centrum. Lämplig verksamhet i lokalen är butik, både inom dagligvaror och sällanköpshandel eller service.

Gottsunda Centrum har cirka 3,5 miljoner besökare och omsätter över 470 MSEK per år. Det finns goda parkeringsmöjligheter för både anställda och kunder samt bra bussförbindelser och fina cykelvägar i direkt anslutning. Centrumet har öppet alla dagar i veckan och erbjuder ett varierat utbud av service, vårdcentral, folktandvård, handel och restauranger tillsammans med ett omfattande utbud av kulturella aktiviteter, bibliotek och badhus. Marknadsområdet för Gottsunda Centrum är stort med över 46 000 invånare i primär- och sekundärområdena. Flera av dessa områden har dessutom inkomster över rikssnittet.

Kommunikationer

Gottsundaområdet har mycket bra förbindelser till övriga Uppsala. Ett stort antal busslinjer och fina cykelvägar knyter ihop Gottsunda med övriga Uppsala och den nya spårväg som planeras i Uppsala kommer att stanna utanför knuten. Goda möjligheter att parkera bilen vid centrumet gör det lätt att ta bilen hit.

Planlösning

Anpassningsbar, rektangulär lokal med skyltfönster och entré i centrumgången.

Parkering

Ja

Service

I Gottsunda Centrum finns flera livsmedelsbutiker, apotek och Systembolaget. Dessutom all upptänklig service inklusive ATG och uttagsautomater. Restaurangutbudet är omfattande med bland annat Feskarn, Hinode Sushi, Frasses, Indian Khusboo, Kens och Subway. Här äter man både lunch och middag. Här finns Gottsunda Kulturhus med bland annat bibliotek och teater. I centrumet finns både vårdcentral och folktandvård.

Närliggande företag

I och omkring Gottsunda Centrum finns ett stort antal butiker och restauranger. Här hittar man bland annat ICA Kvantum, Willy:s och Lidl. Systembolaget, Feskarn och Triller är andra populära butiker i Gottsunda Centrum. Gottsunda-Ultuna som stadsnod är under utveckling och förstärkning vilket ger Gottsunda Centrum en tydlig närhet till Ultuna och SLU. Under år 2013 öppnades Gottsunda Allé som förbinder Gottsunda Centrum med Dag Hammarskjölds väg och Ultuna. Detta gör Gottsunda Centrum mer tillgängligt för närliggande områden som Sunnersta och Sävja.

Övrigt

Fri parkering utomhus i tre timmar. Möjlighet att hyra garageplats finns.


Karta


Bilder på lokalen