Lagerlokal, Vädermotet, Hisingen, Torslanda

Newsec Friskvård (1574 m) Shopping (626 m) Restaurang (1609 m) Kommunikation (0 m) Grönområde (2354 m) Bränslestation (706 m) Bilservice (516 m) Postkontor (1685 m) Kemtvätt (348 m)

En rekangulär och mycket effektiv lokal passande för lager och industri. Lokalen håller hög teknisk standard med bra ventilation som är lämplig om ni till exempel vill använda ytorna för tillverkningeller finmekanik. Idag finns det en vikport med ca höjd 420 cm. Det finns möjlighet att skapa ytterligare en port bredvid den befintliga om det behövs. Vidare finns det spolbrunnar i golv om våtyta behövs. I lokalen finns dusch och omklädningsrum i fräscht skick. Till lagerytan kan man även knyta...

Beskrivning

En rekangulär och mycket effektiv lokal passande för lager och industri. Lokalen håller hög teknisk standard med bra ventilation som är lämplig om ni till exempel vill använda ytorna för tillverkning eller finmekanik.
Idag finns det en vikport med ca höjd 420 cm. Det finns möjlighet att skapa ytterligare en port bredvid den befintliga om det behövs. Vidare finns det spolbrunnar i golv om våtyta behövs. I lokalen finns dusch och omklädningsrum i fräscht skick.

Till lagerytan kan man även knyta an en kontorsyta vid behov. 194 kvm kontor i mycket bra skick, nyligen renoverat. Det går även att få ännut större upp till 350 kvm kontor vid behov.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Uthyrare & kontaktpersoner

Vädermotet, Hisingen

Nyrenoverat kontor med moderna ytskikt. Idag är lokalen bygg...

Visad

Vädermotet, Hisingen

Vi kan erbjuda lokaler från 600 kvm till upp mot 2500 kvm i ...

Visad

Åskvädersgatan 4, Biskopsgården

Kombinationslokal om totalt ca 710 kvm, innehållande showroo...

Visad