Kontor, Utmarksvägen 37, Sörby Urfjäll, Gävle

Lokalguidens estimerade områdeshyra 62 500 - 83 333 kr/mån
NP3 Fastigheter AB (publ) Kommunikation (73 m) Grönområde (4938 m) Friskvård (212 m) Restaurang (96 m) Uttagsautomat (6679 m) Shopping (1 m) Bilservice (4807 m) Bränslestation (97 m)

Kontorslokal på plan två med fantastiskt skyltläget mot Östersbågen, bra kommunikationer och möjlighet att påverka lokalens utformning. Öppet landskap eller kontorsrum som idag. Vi visar två bilder, en på befintligt skick och en med ytterligare potential. Sörby Urfjäll är ett populärt industriområde i Gävle där många olika typer av verksamheter är samlade varför även kontor och butiker passar in. Lunchrestaurang finns på området och kollektivtrafiken gör det lättillgängligt för alla. Busshål...

Beskrivning

Kontorslokal på plan två med fantastiskt skyltläget mot Östersbågen, bra kommunikationer och möjlighet att påverka lokalens utformning. Öppet landskap eller kontorsrum som idag. Vi visar två bilder, en på befintligt skick och en med ytterligare potential.

Sörby Urfjäll är ett populärt industriområde i Gävle där många olika typer av verksamheter är samlade varför även kontor och butiker passar in. Lunchrestaurang finns på området och kollektivtrafiken gör det lättillgängligt för alla.

Busshållplats i direkt anslutning med frekventa avgångar till och från centrum.
Ca 3 km till centrum och centralstationen.

Kontakta oss för visning och mer information.

Rälsgatan 2-4, Sörby Urfjäll

Kontorslokaler på Rälsgatan. Går att hyra en våning, del av ...

Visad