Kontor, Ulvsundavägen 176, ULVSUNDA, Bromma

  • 300–15 000 m²

Nytt kontorsläge – bli granne med Bromma flygplats och resten av Sverige.


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 300–15 000 m²
Adress Ulvsundavägen 176
Område ULVSUNDA
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41917617

Beskrivning

Med ett enastående läge i Bromma Blocks intill flygplatsen utvecklar vi nu Hangar 5, ett helt nytt kvarter med smarta och attraktiva kontorslokaler, long-stay hotell och handel. I området finns redan all tänkbar shopping samt restauranger och kaféer.

Här tillför vi flexibla och smarta kontorslokaler samtidigt som Ica etablerar en ny Maxi-butik i vår byggnad. I kvarteret byggs även ett long-stay hotell med ca 180 rum tillsammans med BIZ Apartments. Här kommer det även att finnas tillgång till inspirerande och gemensamma ytor för co-working, träningsanläggning samt övrig service. Handel finns redan etablerad i området.

Bromma Blocks kommer att bli en dynamisk knutpunkt med tvärbanan som får en egen hållplats i direkt anslutning till kvarterets entréer. Här finns en direkt närhet till flygplatsen för anställda och besökare som kommer ifrån andra delar av landet. Vi tillför även nya parkeringsplatser i garage och utomhusparkering. Att ta sig hit med cykel kommer att bli en självklarhet och här ges tillgång till cykelparkeringar både inomhus och utomhus.

Med den omedelbara närheten till flygplatsen, nya tvärbanestationer och Stockholms huvudleder kommer detta nya kontorsområde att erbjuda utmärkta kommunikationer. Företag med anställda och besökare ifrån andra delar av Sverige ges här möjligheten att spara tid – här kan du både arbeta och uträtta dina ärenden samtidigt som du lätt kan pendla till andra delar av Sverige. Du kan arbeta i Bromma men bo någon helt annanstans.

Som hyresgäst väljer ni själva hur stora ytor ni vill ta i anspråk och ni ges möjlighet att påverka utformningen av ert nya kontor. Flera av kontoren har generösa terrasser och erbjuder ett skyltläge ut mot Ulvsundavägen.

Omgivning

Granne med Bromma flygplats och Bromma Blocks

Kommunikationer

Tvärbana i direkt anslutning till kontoret, öppnar dec 2021

Service

80 butiker och restauranger i Bromma Blocks precis intill.
Sats träningscenter, restaurang och kafé i samma byggnad.
Hotell, konferens och co-working i kvarteret.
ICA Maxi i bottenplan.

Skyltläge

Mycket bra skyltläge mot Ulvsundavägen, Flygplatsinfarten och Bromma Blocks


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen