Kontor, Ulvsundavägen 108, Ulvsunda, Bromma

  • 120 m²
  • Enligt överenskommelse

Ledigt rum i bra läge i Bromma.


Lokaltyp Kontor
Total yta 120 m²
Adress Ulvsundavägen 108
Område Ulvsunda
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41887865

Beskrivning

Ledigt rum i bra läge i Bromma.
Högst upp i denna fastighet som ligger längs med Ulvsundavägen finns kontorslokaler i en s.k. kontorsgemenskap där hyresgästerna delar på gemensamma ytor i form av pentry, WC och trapphus/lounge.
Nu finns 120kvm ledigt övriga rum är uthyrda!

Lokalerna är flexibla och har flera olika användningsområden, som exempelvis kontor, showroom, studio, mottagning, etc. Här finns mycket goda förutsättningar att anpassa planlösning, ytskikt, inredning m.m. för att möta nya hyresgästers behov och krav på moderna och representativa lokaler i denna charmiga och tidstypiska funkisbyggnad med många vackra originaldetaljer bevarade och ett mycket bra skyltläge mot den vältrafikerade Ulvsundavägen.

Omgivning

Fastigheten ligger på Ulvsundavägen i Ulvsunda industriområde, intill Bromma flygplats och handelsområdet Bromma Blocks. Området präglas av företagande och verksamheterna består till övervägande delar av lättare industri och handel, med ett flertal yrkesbutiker, grossister, bilhandlare och verkstäder m.m.

Byggnaden uppfördes ursprungligen 1939-1940 för AB Fructus, som tillverkade den klassiska läskedrycken Pommac i lokalerna, och den gamla Fructusskylten sitter än i dag kvar på taket som ett väl synligt landmärke mot Ulvsundavägen.

Kommunikationer

Bil: Fastigheten nås mycket enkelt med bil tack vare sin omedelbara närhet till Ulvsundavägen (länsväg 279), som genomkorsar Västerort mellan E18 och Drottningholmsvägen.

Spårväg: 250 meter från fastigheten ligger Tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda på sträckningen mellan Solna och Alvik.

Buss: Ett par hundra meter från fastigheten finns busshållplatser för linjerna 110 (Alvik-Bromma flygplats), 112, (Alvik-Spånga) 176 (Mörby-Stenhamra), 177 (Mörby-Träkvista/Skärvik), samt 509 (Brommaplan-Danderyd).

Flyg: Infarten till Bromma flygplats ligger endast ca 600 meter från fastigheten.

Planlösning

På plan 2 finns nu en större yta/rum ledig i denna kontorsgemenskap om ca 120 kvm som i dagsläget är uppdelad i en stor öppen yta och två mindre kontorsrum, samt ett förråd.

Utöver finns ett pentry samt wc och dusch.

Fiber från Comhem finns indraget i lokalen

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i direkt anslutning till fastigheten.

Service

I fastighetens närhet finns ett flertal lunchrestauranger, grossister och yrkesbutiker, Mornington Hotel Bromma, samt det stora handelsområdet Bromma Blocks med ett 80-tal butiker och restauranger.

Vägbeskrivning

Ulvsundavägen (länsväg 279) är en av Stockholms större trafikleder och nås enkelt söderifrån via bl.a. Drottningholmsvägen och Huvudstaleden/Norrbyvägen/Kvarnbacksvägen, och norrifrån via bl.a. E18, Bällstavägen och Karlsbodavägen.


Bilder på lokalen