Lagerlokal, Tulegatan 53, Vasastan, Stockholm

  • 154 m²
  • 19 250 - 62 883 kr/mån

Lokal i två plan med egen entré.


Lokaltyper Butikslokal / Lagerlokal / Övrig lokal
Total yta 154 m²
Adress Tulegatan 53
Område Vasastan
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41943574
Områdeshyra 19 250 - 62 883 kr/mån
1 500 - 4 900 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Nu har ditt företag chansen att vara med att påverka planlöning och utformning av denna lokal med många möjligheter. Lokalen passar perfekt som lager då det finns möjlighet att skapa access direkt till garage för inlastning. Skulle du hellre vilja bedriva träningsverksamhet så är det möjligt att anpassa lokalen med dusch och omklädningsrum om så behövs.

Övrigt

Lokalen nås via en egen entré på markplan där det finns ca 14 kvm för reception, butik eller liknande. Vidare går en interntrappa ner till plan KV där lokalen har mestadels en öppen planlösning om ca 140 kvm, där finns även pentry och WC. 

Trots det centrala läget i Vasastan finns det gott om grönområden i närheten bl.a. Vanadislunden. På promenadavstånd nås även Hagaparken och Brunnsviken. Området erbjuder en härlig mix av affärsverksamheter i kombination av lugna trivsamma bostadsområden.

I närområdet finns många restauranger, butiker och gym. Odenplan med dess breda utbud av shopping och restauranger nås inom några minuters promenad.

Utmärkta kommunikationer till och från fastigheten. Ett stenkast från fastigheten ligger Roslagsgatans busshållplats som trafikeras av flertalet busslinjer som tar dig vidare runt Stockholm. Promenadtid till Odenplans T-bana och pendeltåg är ca 5 min respektive ca 10 min till Tekniska Högskolans T-bana där också Roslagsbanan ansluter. Med bil når du snabbt Norrtull och E4:an.


Karta


Bilder på lokalen