Kontor, Trollebergsvägen 1, Lund centrum, Lund

  • 1 084 m²

Fantastisk lokal på oslagbart pendlingsläge


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 084 m²
Adress Trollebergsvägen 1
Område Lund centrum
Kommun Lunds kommun
Objektsnummer 41948188
Bifogade filer

Beskrivning

Bara ett stenkast från Lund C ligger denna häftiga kontorslokal med imponerande takhöjd och otrolig rymd. Här erbjuds bland annat två rymliga uteplatser i söderläge, perfekt för en avkopplande solig lunch eller eftermiddagsfika med kollegorna. Detta är möjligheternas lokal som kan anpassas efter just ditt företags behov.

Planritningen visar ett exempel på hur lokalen kan fördelas med stora öppna kontorslandskap kombinerat med enskilda kontorsrum, flera mötesrum för videokonferens, mindre samtalsrum och omklädningsrum.

Möjlighet till parkering i anslutning till kontoret och utmärkta tåg -och bussförbindelser.

Ta chansen och kontakta oss redan idag för mer information!

Omgivning

I mysiga Lunds centrum är det lätt att trivas. De smala kullerstensgatorna kantas av historiska universitetsbyggnader, mysiga kaféer och små butiker. Här är Wihlborgs en framstående kommersiell fastighetsägare och erbjuder både kontor och butikslokaler för små och stora företag.

Kommunikationer

Fastigheten är granne med Lund C där stadsbussar, regionbussar och tågtrafik passerar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan Lund C och ESS på Brunnshög via bland annat Universitetssjukhuset, LTH, Ideontorget och MAX IV. Fjelievägen ligger i anslutning till fastigheten vilket gör att man med bil snabbt tar sig ut på de större vägarna som E6 och E22.

Service

Citynära med all tänkbar service som butiker, bank, gym, apotek, livsmedelsbutiker, systembolag och vårdmottagning. Stort utbud av restauranger och caféer finns runt hörnet, även Stadsparken ligger bara några minuter från fastigheten. Gemensamt omklädningsrum i källaren, perfekt för cykelpendling eller en motionsrunda på lunchen. Stor markparkering tillhörande fastigheten med månadskort och besöksplatser.


Karta


Bilder på lokalen