Kontor, Täby Centrum, Täby kommun, Täby

  • 118 m²
  • Tidigast 1/3-2020

Mindre kontorslokal med bra ljusinsläpp. Lokalen har 6 rum, 1 öppen köksdel med konferensrum. Lokalen är anpassningsbar.


Lokaltyp Kontor
Total yta 118 m²
Adress Täby Centrum
Område Täby kommun
Hiss Ja
Våning 10
Tillträde Tidigast 1/3-2020
Ingår i hyra Värme och vatten
Objektsnummer 41924997

Beskrivning

Mindre kontorslokal med bra ljusinsläpp. Lokalen har 6 rum, 1 öppen köksdel med konferensrum. Lokalen är anpassningsbar.

Omgivning

Täby Centrum är en av Sveriges största köpcentrumanläggningar med 260 butiker, restauranger och kaféer på en yta av 78,000 kvadratmeter. Täby Centrums prisade utbud består av en unik mix av såväl välkända svenska varumärken som internationella giganter. Bland butikerna återfinns Apple, R.O.O.M/Habitat, Tesla och Sephora och svenska modevarumärken såsom Filippa K, Tiger of Sweden och J.Lindeberg.

Även restaurang- och kaféutbudet är brett och här finner besökaren alltifrån Melanders Saluhall och Vapiano till Taco Bar och TGI Fridays. Dessutom finns den toppmoderna biografen Filmstaden Täby. Till Täby Centrum så tar du dig enklast med Roslagsbanan, buss eller bil. Det finns ca 2700 parkeringsplatser i anslutning till Täby Centrum, där vi erbjuder våra besökare 2 timmars fri parkering och medlemmar 4 timmars fri parkering.

Kommunikationer

Till Täby Centrum så tar du dig enklast med Roslagsbanan, buss eller bil. Centrumet ligger i närheten till E18. Det finns ca 2700 parkeringsplatser i anslutning till Täby Centrum, där vi erbjuder våra besökare 2 timmar fri parkering. Det finns också p-platser att hyra.

Planlösning

Anpassningsbar. Se bifogad planlösning för hur den ser ut idag.

Parkering

Ja

Uppvärmning

Ja

Övrigt

Parkering och förråd finns att hyra samt gratis laddningsstation för bil.

Restauranger och lunch alternativ:
https://www.tabycentrum.se/restaurants

www.täbycentrum.se


Karta

Bilder på lokalen