Butikslokal, Sveavägen 52, STOCKHOLM CITY, Stockholm

  • 315 - 422 m²
  • 49 875 - 295 400 kr/mån

Välkommen till en butikslokal/Showroom med bästa exponeringsläge. 422 kvm med stora fönster med perfekt skyltläge.Lokalen går att dela av till 314 kvm.


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Kontorshotell / Kontorshotell
Total yta 315 - 422 m²
Adress Sveavägen 52
Område STOCKHOLM CITY
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41919295
Områdeshyra 49 875 - 295 400 kr/mån
1 900 - 8 400 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till en butikslokal på Sveavägen med bästa exponeringsläge.

Lokalen är i två plan om ca 422 kvm och har stora välvda fönster ut mot gatan för det perfekta skyltläget. Det övre planet är ca 314 kvm och undre planer är 107 kvm. Takhöjden är ca 3 m med synliga installationer.

Det går även att dela av lokalen till enbart markplan 314 kvm.

Hit söker vi ett modernt och framåtlutat koncept som bidrar till både kvarteret och fastighetens hyresgäster. Idealt är ett koncept som önskar samlokalisera sitt kontor med en publik del i form av ett Showroom eller liknande i den fina fronten mot gatan.

Hela kvarteret är fyllt av trendiga restauranger, butiker och hotell som Urban Deli, Miss Clara, Jureskog, Clas Ohlsson Lab Store, Posh living m.fl. Här, granne med etablerade institutioner som Bonnierförlagen, Dansens Hus och Handelshögskolan har några av de största stjärnorna i den digitala ekonomin etablerat sig. Med Handels i ena änden, och Berghs School of Communication i den andra, har området blivit en samlingsplats för unga nystartade företag. Vilket bidragit till att butiker och nöjesliv uppstått som matchar den kreativa livsstilen.Bilder på lokalen