Kontor, Sveavägen 20, CITY, Stockholm

  • 262 m²
  • 106 983 - 146 283 kr/mån

Mer centralt blir det inte! T-bana, reception och café i fastigheten


Lokaltyp Kontor
Total yta 262 m²
Adress Sveavägen 20
Område CITY
Objektsnummer 41892711
Områdeshyra 106 983 - 146 283 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år

Beskrivning

Mer centralt blir det inte! T-bana, reception och café i fastigheten

Här hittar ni ett modernt kontor på bästa läge mit i city, med reception, café och mötesrum i entréplan. Genomgående stavlimmad ekparkett och infälld belysning i undertaket. Öppen planlösning med stora fönster och härligt ljusinsläpp samt tre arbetsrum och ett stort represenatativt mötesrum.

Service

Mitt i huset finns en stor ljusgård, tillgänglig för alla hyresgäster, med kafé och bemannad reception. En utmärkt plats för möten och events. Här finns fyra gemensamma konferensrum som rymmer från 2 upp till 25 personer. Mot Malmskillnadsgatan ligger restaurangen Frankes Matbar, med en trevlig uteservering i söderläge under sommarhalvåret. I fastigheten ligger Sats och Blodcentralen.

Kommunikationer

Sveavägen 20 ligger mitt i Stockholms city, i ett område som nu utvecklas med hotell, kontor och retail. T-banelinjens station Hötorget stannar direkt i husets nedre plan. Många busslinjer precis utanför dörren och det tar ca tio minuter att promenera till Stockholms Central där Arlanda Express, pendel- och regionaltåg stannar.

Läs mer om fastigheten


Bilder på lokalen