Butikslokal, Stora Gatan 5-21, Västerås centrum, Västerås

  • 74 m²

Butikslokal i Punkt Gallerian


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 74 m²
Adress Stora Gatan 5-21
Område Västerås centrum
Kommun Västerås kommun
Våning Entré
Objektsnummer 41957548

Beskrivning

Välkommen till Gallerian Punkt mitt i centrala Västerås. Här finns trevliga butikslokaler i ett attraktiv läge med stora kundflöden.
Välkommen att kontakta oss för mer information.

Övrigt

Butikslokalen har ett fantastiskt exponeringsläge med sina stora skyltfönster nära huvudentrén med Hemtex som granne. I Gallerian Punkt erbjuds ett brett sortiment av butiker och restauranger. Både internationella kedjor, unika trendbutiker och lokala koncept.

Västerås Citykärna erbjuder ett stort serviceutbud med blandning av moderna gallerior, butiker och trevliga gatustråk. Följer man gatan ner mot centralstation möts ni av stadshuset och stadsparkens fantastiska grönska, här kan ni umgås över en lunch eller en promenad genom parken.

Corem tillsammans med flera andra aktörer är med och skapar nya resecentrum som ska spegla framtidens hållbara och klimatsmarta livsstil där människor och miljö ligger i fokus. Flödet från resecentrum kopplas ihop med Punktgallerian som skapar en ingång till city.

Vi lyfter och moderniserar city med att skapa tre kvarter som inkluderar bostäder, lokaler, handel och service för att möta den utveckling som staden är i.

Delar av fasaden och entréerna på Punkthuset och Gallerian får ett lyft och nya aktörer flyttar in där bland annat livsmedelsaktören Coop och Systembolaget ligger i fokus. Vi skapar en citykärna som är unik och attraktiv.

Med de fantastiska läge som fastigheten har så finns allt inom de serviceutbud du kan önska dig. Här finns gatustråk, moderna gallerior, livsmedelsbutiker, nöjen, vård- och skönhet, kulturliv och ett rikt restaurangutbud.

Centralstationen i Västerås tar dig vidare med buss och tågtrafik i alla riktningar, ni når stationen med några få minuters promenad. Härifrån går regelbundna avgångar till Enköping, Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Sala och Örebro.


Busskommunikation finner ni även på Stora gatan som ligger intill fastigheten. E18 nås med bil på några minuter.

Västerås största parkeringshus finns i Gallerian Punkt.


Karta


Bilder på lokalen