Kontor, Stora gatan 16, Västerås centrum, Västerås

  • 577–628 m²

Västerås bästa marknadsläge


Lokaltyp Kontor
Total yta 577–628 m²
Adress Stora gatan 16
Område Västerås centrum
Kommun Västerås kommun
Våning 6
Objektsnummer 41954740
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Stora gatan 16 och detta möjliga drömkontor! Stora fönster och mycket ljus. Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Övrigt

Perfekta lokaler för dig som vill vara med och påverka utformningen av ert nya drömkontor. Vi på Corem älskar när hyresgästen utmanar oss med sina önskemål. Planlösningarna är ett förslag, men det är alltid kunden som väljer hur lokalen ska utformas. T. ex. kan kvadratmeterytan laboreras lite med då man kan välja till eller dra bort ”vinterträdgården”. Här finns goda förutsättningar för fina kontorsplatser. Flera konferensrum och mindre mötesrum för den som önskar. Lokalen ligger på plan 6.

Fastigheten skall genomgå en större fasadrenovering. Ett visuellt lyft med större fönster och mer ljus i lokalerna. Renovering förväntas vara klar senast sommaren 2023.

Välkommen till Västerås city med ett innehållsrikt och omfattande utbud. Här finns mysiga miljöer med flera trevliga mötesplatser och torg. Staden inhyser allt inom det serviceutbud du kan önska dig i en blandning av gallerior och trevliga gatustråk. Här finns livsmedel, nöjen, vård, skönhet, kulturliv och ett rikt restaurangutbud. 

På några minuters promenad når du Västerås central. Framtida resecentrum utvecklas i området med bl.a. Corem som en av aktörerna. Härifrån finns buss och tågtrafik i alla riktningar samt till våra flygplatser Hässlö och Arlanda. Ett toppenläge för den arbetsgivare som vill erbjuda bra kommunikation för medarbetare som kommer resande från andra orter.

Två parkeringshus på andra sidan gatan, dessutom ytterligare parkering under Skrapan.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen