Kontor, Stjärntorget 2, MALL OF SCANDINAVIA, Solna

  • 25 m²
  • Enligt överenskommelse

Superflexavtal! Just nu erbjuder vi rabatterat pris på hyran och ingen bindningstid! Gäller under begränsad tid.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell / Kontorshotell
Total yta 25 m²
Adress Stjärntorget 2
Område MALL OF SCANDINAVIA
Kommun Solna kommun
Byggår 2015
Hiss Ja
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41923603

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

KONTORSRUM/PRIVATE OFFICE
Modernt kontor i trevlig atmosfär för 6 personer. Fint möblerat med skrivbord, ergonomisk stolar och förvaring. Här erbjuder vi olika lounge ytor i lugn och rogivande miljö. Perfekt för för paus eller en mysig fikastund med grannen!

ERBJUDANDE-SUPERFLEXAVTAL
Rabatt på hyran och ingen bindningstid! Vårt mest flexibla avtal med endast en månads uppsägningstid. Rabatt på hyran gäller fram till 2020-12-31. Välkommen på visning!

FULL SERVICE KONCEPT
Vi erbjuder ett helhetskoncept med personlig service, kaffe/te, wifi, mötesrum, utskrifter och mycket mer.

FRI ACCESS TILL ALLA VÅRA KONTOR INGÅR
Vi finns på flera attraktiva platser i Stockholm och Malmö. När du hyr in dig hos oss ingår arbetsplats i flexmiljö på alla våra anläggningar. Perfekt när man har kundmöte i en annan stadsdel eller de dagar man känner för att arbeta närmare sitt hem.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
För att främja nätverkandet dukar vi veckovis upp en härlig frukostbuffé. Perfekt sätt att lära känna andra hyresgäster och grannar i kontorshotellet!

PERSONLIG SERVICE
Vår kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i arbetsvardagen. Hon tar emot dig som hyresgäst och dina besökare på ett personligt och professionellt sätt.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Våra mötesrum är inredda för att vara inspirerande och trivsamma och har givetvis den senaste tekniken. I vårt största mötesrum finns plast för 14 personer i styrelsesittning.
I anslutning till mötesrummen finns vår fina businesslounge för paus, mingel och grupparbeten – perfekt för tex utbildningstillfällen, produktlanseringar eller en kick-off.

HÖG SÄKERHET
För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!

Omgivning

I centrum av Arenastaden i Mall of Scandinavia finns Quick Office Workspace. Här erbjuder vi kontorsrum/privat office, coworkingytor och mötesrum i en unik miljö med hög nivå på design och miljöer. Närheten till kommunikationer, restauranger, shopping och några av Sveriges största företag gör att du kan arbeta i ett av Stockholms mest spännande och dynamiska workspace!

Kommunikationer

Kontorshotellet ligger i nära anslutning till den stora entrén mot Stjärntorget där pendeltågsstationen Solna finns med endast 10 min resa till Stockholm Central. Flertalet busslinjer, spårvagn och närhet till både E18, E20 och E4. Fyra timmars fri parkering i garaget.Bilder på lokalen