Vårdlokal, Stig Sunnes väg, Sparbankshallen/Ivöstrand, Bromölla

  • 134 m²
  • 7 rum
  • 2021-01-01

Nu har vi lediga lokaler i Sparbankshallen! Vi har en 134m2 stor lokal ledig för uthyrning på Bromöllas bästa mötesplats. Idag används lokalen som vårdlokal och är anpassad därefter med reception, väntrum och behandlingsrum samt labb men kan förstås anpassas efter olika typer av verksamhet. Bättre förutsättningar och läge är svårt att hitta! Lokalen ligger i ett mångfacetterat område som utgör en unik mötesplats som sträcker sig över generationsgränserna – en plats full av spännande kontrast...


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell / Vårdlokal / Utbildningslokal / Studio / ateljé / Träningslokal / gym / Övrig lokal
Total yta 134 m²
Adress Stig Sunnes väg
Område Sparbankshallen/Ivöstrand
Kommun Bromölla kommun
Byggår 2016
Hiss Ja
Tillgänglighet Hiss
Våning 2
Antal rum 7
Tillträde 2021-01-01
Ingår i hyra hyran ingår kostnader för uppvärmning, varmvatten, soptömning s
Objektsnummer 41930311

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Nu har vi lediga lokaler i Sparbankshallen! Vi har en 134m2 stor lokal ledig för uthyrning på Bromöllas bästa mötesplats. Idag används lokalen som vårdlokal och är anpassad därefter med reception, väntrum och behandlingsrum samt labb men kan förstås anpassas efter olika typer av verksamhet. Bättre förutsättningar och läge är svårt att hitta!

Lokalen ligger i ett mångfacetterat område som utgör en unik mötesplats som sträcker sig över generationsgränserna – en plats full av spännande kontraster och möjligheter.
De huserar i vår fräscha evenemangshall Sparbankshallen, vackert beläget intill Ivösjön med både badplats och vackra promenad- och motionsslingor knutet till vår idrottspark på Ivöstrand. När du är hyresgäst hos oss finns det goda möjligheter att lunchträna i utegymmet, spela padel samt boka vårt populära konferensrum. En stor parkering ligger i anslutning till lokalen och du tar dig med lätthet till området genom goda tåg- och bussförbindelser.

På bottenvåningen finns Bromölla Fritidscenters konstgräsplan med omklädningsrum, actionsportanläggningen Rebel Park samt café och restaurang Coffeehouse Rebel.
Lokalerna passar som de ser ut idag perfekt för verksamheter inom hälsa och friskvård men går att anpassas efter just din verksamhet. I hyran ingår kostnader för uppvärmning, varmvatten, soptömning samt vatten och avlopp. Kostnader för el bekostas av hyresgästen. Lokalerna uthyrs utan inredning. Hyresgästen svarar för städning av egna lokaler. Det finns även en porttelefon installerad vid lokalentrén på våning 2.

Omgivning

Kontorslokalerna ligger i ett centralt område som är mångfacetterat och utgör en unik mötesplats för alla – full av spännande kontraster! De huserar i vår fräscha evenemangshall Sparbankshallen som ligger vackert beläget intill Ivösjön med både badplats och vackra promenadstråk knutet till vår evenemangshall och idrottspark. Stor parkering ligger i anslutning till lokalen.

Planlösning

Se bifogad bild

Parkering

Ja

Service

Matbutik, bank, café, restaurang, actionpark, idrottsområde med evenemangshall

Skyltläge

Goda förutsättningar för skyltning på fasaden

Närliggande företag

Geberit, Rebel Park, Coffeehouse Rebel, Böckmans Conditori och bowling, Ivetofta Sparbank, Netto, Bromöllabolagen, Brödernas

Uppvärmning

Ingår