Lagerlokal, Stackarpsvägen 8, Klippan

Colliers International AB Bilservice (142 m) Shopping (339 m) Bränslestation (384 m) Friskvård (572 m) Kommunikation (580 m) Restaurang (753 m) Uttagsautomat (896 m) Postkontor (918 m)

Lagerytan på totalt 15 000 m² kan anpassas utifrån Hyresgästers verksamhet och behov. Möjlighet finns till att dela av lagerytor utifrån från ca 2 000 m². Lokalerna är flexibla, med bra kapacitet förolika typer av verksamheter. Det finns stora möjligheter i de befintliga lokalerna men den optimala lösningen byggs efter dina behov och villkor. I anslutning till lagerytorna finns stora kontorsytor. Generös gårdsplan som är inhägnad och säkerhet i fokus. Totalt finns det två markportar till ytan s...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 15 000 m²
Adress Stackarpsvägen 8
Objektsnr 41867237
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Lagerytan på totalt 15 000 m² kan anpassas utifrån Hyresgästers verksamhet och behov. Möjlighet finns till att dela av lagerytor utifrån från ca 2 000 m². Lokalerna är flexibla, med bra kapacitet för olika typer av verksamheter. Det finns stora möjligheter i de befintliga lokalerna men den optimala lösningen byggs efter dina behov och villkor. I anslutning till lagerytorna finns stora kontorsytor. Generös gårdsplan som är inhägnad och säkerhet i fokus. Totalt finns det två markportar till ytan samt ett antal porthus. Takhöjden är 6-8 m och idag finns ställage på ytorna som kan nyttjas eller monteras ned. Från lagret följer man Rv 21 mot E4 och E6 för att nå vidare ut i Sverige eller Europa. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!