Kontor, Smedbyvägen 8, Upplands Väsby, Upplands Väsby

New Property AB

Smedbyvägen 8

Fakta om lokalen
Lokaltyper Kontor/Lagerlokal/Kontor/Produktionslokal/Kontor/Övrig lokal
Total yta 500 - 1 400 m²
Adress Smedbyvägen 8
Område Upplands Väsby
Byggår 2002
Hiss Ja
Våning 4 / 1-4
Takhöjd 2,8 meter
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41903753
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Egen byggnad med bra läge nära E4:an och Infra City. Huset uppfördes och stod klart för inflyttning år 2002 och är lätt att anpassa då det är pelarbyggt. Huset har 4 våningar för kontor och vardera plan är ca: 1400 kvm. Uthyrningsbar yta från ca: 500 kvm.Nu planeras det även för uppförande av lagerytor om ca: 5000 kvm i anslutning till byggnaden och dessa erbjuds i samband med att man hyr kontorsyta.

Omgivning

Fastigheten ligger i sydvästra delen av Upplands Väsby tätort, utmed Smedbyvägen som leder till E4, mindre än fem minuters bilfärd bort. I Väsby Centrum finns ett femtiotal butiker och restauranger samt allmän närservice.

Kommunikationer

Områdets busshållplats ligger precis utanför har avgångar till Upplands Väsby station, Kista och till Infra City. Väsby Centrum

Övrigt

Upplands Väsby kommun har flera internationellt kända varumärken etablerade inom kommungränserna. Cederroth, Öhlins Racing, TNT och Kia Motors är några av företagen som valt att etablera sig här. Kommunen är samtidigt en integrerad del av Storstockholm med tillgång till hela regionens service- och arbetsmarknadsutbud på pendlingsavstånd. I rusningstrafik avgår sju pendeltåg i timmen från Upplands Väsby station.