Kontor, Skalholtsgatan 9, Kista, Kista

Hyra 159 396 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Restaurang (0 m) Shopping (111 m) Kommunikation (153 m) Bilservice (228 m) Friskvård (452 m) Uttagsautomat (575 m) Kemtvätt (605 m) Bank (836 m)

Hyresgästen erbjuds en flexibel och öppen planlösning med slätt undertak och bra service i fastigheten. En stor hörsal för 100 personer samt mindre mötesrum finns placerade i entrén. I våningen underfinns gym, omklädningsrum samt squashhall att nyttja för hyresgästerna. Under vår och sommar kan man också nyttja restaurangens uteplats....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 093 m²
Adress Skalholtsgatan 9
Område Kista
Objektsnr 41846161
Hyra
159 396 kr/mån
1 750 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Hyresgästen erbjuds en flexibel och öppen planlösning med slätt undertak och bra service i fastigheten. En stor hörsal för 100 personer samt mindre mötesrum finns placerade i entrén. I våningen under finns gym, omklädningsrum samt squashhall att nyttja för hyresgästerna. Under vår och sommar kan man också nyttja restaurangens uteplats.

Omgivning

KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv akademi och och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfta att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Kommunikationer

Med ett promenadavstånd på 8-10 minuter tar man sig till tunnelbanan och det busstorg som finns. Med vissa busslinjer tar du dig lätt upp till pendeltåget, Helenelunds Station. Om man inte vill ta taxi eller bill till de båda flygplatserna (Bromma samt Arlanda), går flygbussarna genom Kista.

Service

Serviceutbudet är högt då Kista Galleria är en utav de mer välkända Gallerior och ett av de mest välbesökta. Många stora butikskedjor är etablerade här och restaurangutbudet är över förväntan. Är det nöjen man söker rekommenderar vi SF-Bio samt O´learys, som förutom bowling även erbjuder GoCart. Glöm inte heller att besöka det digitala biblioteket som nyligen öppnade.

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Skalholtsgatan 10, Kista

Variernade planlösning med stora möjligheter att påverka utf...

Visad

Skalholtsgatan 10, Kista

Kontorslokal i Kista i i ljus och fräsch miljö på lugn återv...

Visad

Haukadalsgatan 3, Kista

Kontor högt upp i fastigheten med härligt ljusinsläpp. Möjli...

Visad