Kontor, Sjöhagsvägen 3, SJÖHAGEN, Västerås

  • 615 m²
  • 38 438 - 64 063 kr/mån

Fin kontorslokal invid Mälarens strand


Lokaltyp Kontor
Total yta 615 m²
Adress Sjöhagsvägen 3
Område SJÖHAGEN
Kommun Västerås kommun
Objektsnummer 41920681
Områdeshyra 38 438 - 64 063 kr/mån
750 - 1 250 kr/m²/år
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till Mälarens strand och Sjöhagsvägen 7. Här finns möjlighet att skapa ert skräddarsydda kontor utifrån era önskemål och behov. I dagsläget finns det både rumsindelning och öppna ytor. Byggnaden ligger ett stenkast från Mälarens strand och på gångavstånd till Västerås Centralstation och city. Det finns restaurang i byggnaden och några minuter bort ligger trevliga Saluhallen Slakteriet. Goda träningsmöjligheter med fina joggingstråk och nya Lögarängsbadet med gym bredvid. Kontakta oss för mer information.

Omgivning

Sjöhagen är beläget intill Lögastrand som är Västerås attraktiva citybeach. Här finns också nybyggda Lögarängsbadet. Sjöhagen har några av Västerås finaste restauranger alldeles invid Mälaren. Här har Klövern fastigheterna: Mälarhuset, Icander, Västerås 2:5 och Stensborg företagshotell. Klövern bygger nu ihop Sjöhagen med hela gångstråket längs Mälaren och bl.a. gästhamnen genom pågående rekreation. Alldeles intill Mälarhuset finns det nya Lögarängsbadet som byggdes färdigt 2019 samt härliga Lögastrand. Om ni fortsätter i samma riktning möts ni av en småbåtshamn, wakebordbana och gästhamn. Här finns även Mälarkrogen och flera restauranger såsom K9, A-grill och Café La Petite. Fortsätter ni åt samma håll når ni snart Västerås centralstation. Om ni istället går i motsatt riktning från Sjöhagsvägen 3 och Mälarhuset så finns Slakteriet som är den populära saluhallen med underbara delikatesser från hela världen. Närområdet bjuder även på hälsosam idrott såsom innebandy, bordtennis och kampsport som finns att aktivera sig med i Klöverhallen. Johannisbergs flygplats några minuter bort med bil ger möjlighet till bland annat fallskärmshoppning.

Kommunikationer

Centralstationen, som finns i centrala Västerås har buss och tågtrafik i alla riktningar. Med en skön promenad längs vattnet når ni centralstationen i Västerås på ca 15 minuter. Vill man åka kommunalt så finns det tre busslinjer som trafikerar området. Det går snabbt och enkelt att komma upp på E18 med bil eller lastbil från Sjöhagen.

Planlösning

Flexibel planlösning med både rumsindelning och öppna ytor. Lokalen rymmer 35 personer.

Parkering

Det finns goda parkeringsmöjligheter på alla våra fastigheter i Sjöhagen.

Service

Affärsmöjligheter i Sjöhagen: Klövern har skapat unika kontors-, industri-, lager, hotell och restauranglokaler i en smart och trevlig kombination i Sjöhagen. Dessa vackra miljöer med sjöutsikt skulle passa perfekt för exempelvis hotellverksamhet. Just nu finns det möjlighet att hyra Mälarhusets Topfloor som är unik med sitt höga läge och sin magnifika utsikt över Mälaren. I Sjöhagen finns också den Tranellska skolan som är belägen i Icanderhuset. Här ges utbildningar inom hotell, turism, restaurang och bageri vilket vi ser som en möjlighet för framtida goda samarbeten med kommande restaurang- och/eller hotellverksamhet. Icanderhuset har även god potential för att skapa ett framtida hälsokluster vilket verkligen skulle bidra till området som vi vill se växa ihop med verksamheter och aktiviteter i hälsans tecken. Fastigheten; Västerås 2:5 som är belägen några meter ifrån Mälaren har fantastiska kontorslokaler med ljuvlig utsikt. Därtill så vill vi se en restaurang i toppklass för att ge Västeråsaren och dess gäster en härlig upplevelse med den allra bästa utsikten över Mälaren. Här finns också kontorshotell för små eller flexibla företag med bara några minuters promenad från Centralstationen.Bilder på lokalen