Kontor, Sisjö Kullegata 6, Sisjön, Askim

  • 1 235 m²

Nu finns ett utmärkt tillfälle att hyra kontorslokal för den som söker en stor och sammanhängande yta. Den här kontorslokalen om ca 1 235 kvm, breder ut sig över större delen av plan 2. Med sitt lägehögst upp i byggnaden sitter man ostört med fin utsikt över nejden. Kontoret har idag en blandad planlösning som kan anpassas efter era önskemål, ytskikten går också att ändra om behov finns!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 235 m²
Adress Sisjö Kullegata 6
Område Sisjön
Byggår 1990
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41916448

Beskrivning

Nu finns ett utmärkt tillfälle att hyra kontorslokal för den som söker en stor och sammanhängande yta. Den här kontorslokalen om ca 1 235 kvm, breder ut sig över större delen av plan 2. Med sitt läge högst upp i byggnaden sitter man ostört med fin utsikt över nejden. Kontoret har idag en blandad planlösning som kan anpassas efter era önskemål, ytskikten går också att ändra om behov finns!

Omgivning

Fastigheten är belägen i Högsbo-Sisjöns industriområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag och här arbetar ca 15 000 personer.

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Från hållplatsen "Sisjö Kullegata" går buss nr 88 mot Frölunda Torg, buss 186 till Sävedalen via Korsvägen och buss 182 till Marklandsgatan.

Planlösning

Blandad, möjlighet att påverka.

Parkering

Parkeringsplats finns ledigt per omgående precis intill fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen