Kontor, Scheelevägen 30, PÅ IDEON, Lund

  • 630 m²
  • 2019-12-27
  • 36 750 - 63 000 kr/mån

Yteffektivt kontor med flexibel planlösning i Lunds mest attraktiva kontorsområde!


Lokaltyp Kontor
Total yta 630 m²
Adress Scheelevägen 30
Område PÅ IDEON
Kommun Lunds kommun
Byggår 1991
Våning 1
Tillträde 2019-12-27
Objektsnummer 41865045
Områdeshyra 36 750 - 63 000 kr/mån
700 - 1 200 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Denna trevliga kontorslokal är rymlig och väldisponerad. Lokalen består i dagsläget av ett flertal kontorsrum i olika storlekar, som alla ligger längs med fönsterfasaden. Lokalen har genomgående ljusinsläpp vilket gör att lokalen upplevs ljus och trevlig.

Omgivning

Fastigheten ligger vid infarten till Ideon Science park, Scandinaviens och en av Europas mest framgångsrika mötesplatser för visionärer, entreprenörer och riskkapital. Detta är Lunds mest attraktiva kontorsområde med ett idealiskt läge för innovativa och expansiva företag. Läget, rakt över gatan från Ideon Gateway, Lunds högsta byggnad och nya landmärke, gör fastigheten mycket enkel att hitta till.

Kommunikationer

E22:an samt Lunds norra ringled passerar precis utanför fastigheten, vilket gör platsen mycket lättillgänglig. Stads-och regionbussar samt flygbussen trafikerar närområdet. Centrala Lund ligger endast två kilometer bort och nås därför också enkelt med cykel för den som föredrar det.

Planlösning

Planlösningen är blandad, med såväl större som mindre rum, öppna ytor, pentry, pausyta, wc och hwc. Ytorna är flexibla med stora möjligheter till modernisering och anpassning efter kundens specifika behov, vilket gör att lokalen lämpar sig såväl för öppen som för en mer rumsindelad planlösning.

Parkering

I direkt anslutning till fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter för såväl hyresgäster som besökare.

Service

Serviceutbudet i området är mycket bra. I en av grannfastigheterna finns Edison Restaurang, en populär lunchrestaurang med uteservering sommartid.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen