Kontor, Södergatan 15, Centrum, Malmö

  • 320 m²
  • 58 667 - 80 000 kr/mån

Välkommen till ett fantastiskt kontor i Malmös absoluta centrum. På våning 4 sitter ni lugnt med stadens vimmel nedanför fönstren. Kontoret erbjuder en blandad planlösning med två större öppna ljusa delar. Här sitter man med fördel och arbetar i öppet landskap. Utöver det finns det några mindre rum som kan användas både som enskilda arbetsrum alternativt som samtalsrum/mötesrum. Självklart finns här även ett stort mötesrum som lämpar sig när man är en större grupp. Lokalen har modern teknik och...


Lokaltyp Kontor
Total yta 320 m²
Adress Södergatan 15
Område Centrum
Objektsnummer 41926674
Områdeshyra 58 667 - 80 000 kr/mån
2 200 - 3 000 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till ett fantastiskt kontor i Malmös absoluta centrum. På våning 4 sitter ni lugnt med stadens vimmel nedanför fönstren. Kontoret erbjuder en blandad planlösning med två större öppna ljusa delar. Här sitter man med fördel och arbetar i öppet landskap.
Utöver det finns det några mindre rum som kan användas både som enskilda arbetsrum alternativt som samtalsrum/mötesrum. Självklart finns här även ett stort mötesrum som lämpar sig när man är en större grupp.

Lokalen har modern teknik och en standard som känns gedigen och hållbar. Den äldre karaktären från fastighetens byggår låter sig avspelgas av bland annat de vackra fönstren.

Lokalen har fönster både ut mot gågatan men också ut mot en ljusgård. Detta gör att man upplever lokalen öppen och ljus vilket ger en trivsam arbetsmiljö.

Fastigheten är välskött och man kan med stolthet ta emot besök här.

Välkommen att kontakta mig för mer information och visning.


Bilder på lokalen