Kontor, Ringögatan 12, Ringön, Göteborg

  • 350 - 800 m²
  • 49 583 - 186 667 kr/mån

Vill ni skapa ett kontor från början efter era behov och önskemål? - Då är detta lokalen för er! Med bästa läge på Ringön, endast 5 min från Nordstan med bil finns en råyta om ca 800 kvm som kan delas av vid behov. Lokalen nås smidigt vare sig du reser med bil eller kollektivtrafik. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 350 - 800 m²
Adress Ringögatan 12
Område Ringön
Objektsnummer 41833254
Områdeshyra 49 583 - 186 667 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Vill ni skapa ett kontor från början efter era behov och önskemål? - Då är detta lokalen för er!

Med bästa läge på Ringön, endast 5 min från Nordstan med bil finns en råyta om ca 800 kvm som kan delas av vid behov. Lokalen nås smidigt vare sig du reser med bil eller kollektivtrafik.

Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Omgivning

Parallellt med utvecklingen av Frihamnen kommer även Ringön att förändras. Ringön skapas av de som arbetar, besöker och passerar området och fyller det med liv och aktivitet. Företagen är och kommer fortsätta att vara viktiga för Ringöns karaktär och utveckling. Tanken är att bygga ut området långsamt och organiskt för att behålla Ringöns karaktär och därför är ingen definitiv tidplan satt. Mångfald är nyckelordet. Idag är det ett småindustriområde mycket centralt på Hisingen. Endast 5 min in till Nordstan med bil.

Kommunikationer

Industribuss stannar vid fastigheten. Spårvagnshållplats finns med ett gångavstånd bort. Nära lederna för resande med bil.

Parkering

P-platser och garageplatser finns.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!