Kontor, Redegatan 1, Älvsborg, Göteborg

  • 720 m²

Här erbjuds en ljus kontorslokal i ett mycket trevligt och trivsamt läge. Lokalen är utformad med fina burspråk som har ett sprudlande ljusinsläpp vilket bidrar till en härlig karaktär. Möjlighet finns att både skapa ett öppet kontorslandskap eller ett cellkontor beroende på ert behov. Kontorslokalen nås smidigt med kommunala kommunikationer. I närområdet finns ett serviceutbud som fyller de vardagliga behoven. Här får ni möjligheten att ta del av närheten till både hav och Göteborg....


Lokaltyp Kontor
Total yta 720 m²
Adress Redegatan 1
Område Älvsborg
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41846601

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Här erbjuds en ljus kontorslokal i ett mycket trevligt och trivsamt läge. Lokalen är utformad med fina burspråk som har ett sprudlande ljusinsläpp vilket bidrar till en härlig karaktär. Möjlighet finns att både skapa ett öppet kontorslandskap eller ett cellkontor beroende på ert behov. Kontorslokalen nås smidigt med kommunala kommunikationer. I närområdet finns ett serviceutbud som fyller de vardagliga behoven. Här får ni möjligheten att ta del av närheten till både hav och Göteborg.

Omgivning

Fastigheten ligger vackert belägen alldeles vid Göta Älv och havet med närheten till Göteborg. Området ligger nära genomfartslederna och har nära anknytning till Västra Frölunda, Hisingen och centrala Göteborg. Området har ett antal olika lunchrestauranger att välja på, en i markplan i fastigheten samt en annan i grannfastigheten. Här hittar du också en välsorterad livsmedelsbutik, bankomat samt maritima butiker.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till fastigheten kommunalt. Både spårvagn och buss stannar ett stenkast härifrån. Reser du från city tar det ca 20 minuter och endast 10 minuter med bil.

Planlösning

Anpassningsbar.

Parkering

Varmgarage finns i huset.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen