Produktionslokal, Rörvägen 1, Aspholmen, Örebro

  • 1 685 m²
  • 2022-01-31

Stor butikslokal med Aspholmens bästa läge


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Produktionslokal / Lagerlokal
Total yta 1 685 m²
Adress Rörvägen 1
Område Aspholmen
Kommun Örebro kommun
Hiss Nej
Våning 1
Tillträde 2022-01-31
Objektsnummer 41946907
Bifogade filer

Beskrivning

Stor butikslokal med Aspholmens bästa läge. Idag har butiken även en större utemarknad som delvis har skärmtak på ca 400 kvm. Kunderna parkerar utanför entren och har skyltläge åt södra infarten.

Omgivning

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen?
Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Övrigt

Förnyelsebar fjärrvärme och grön el.
Miljöbyggnad Silver.


Karta


Bilder på lokalen