Kontorshotell, Rålambsvägen 17, Kungsholmen, Stockholm

  • 5 - 40 m²
  • Enligt Överenskommelse

Skapa rubriker i DN-Skrapan!


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 5 - 40 m²
Adress Rålambsvägen 17
Område Kungsholmen
Byggår 1964
Tillträde Enligt Överenskommelse
Objektsnummer 41909873

Beskrivning

Som Flex-medlem sätter du dig var du vill i en av coworking-loungerna. Kanske hamnar du bredvid en startup ena dagen, en kaffeentreprenör nästa och en PR-konsult tredje. Behöver du fokus och tystnad finns också fokusrum på några av Helios ställen, och telefonrum om du behöver det. Extra plats för saker? Låsbar förvaring i olika storlekar finns det med. Som Fix-medlem har du ett höj- och sänkbart skrivbord i ett rum du delar med andra. Nu kommer ytterligare yta på Helio Kungsholmen som kommer att ha flera fasta och öppna platser inför hösten. Helio Kungsholmen ligger i DN-skrapan där Dagens Nyheter och Dagens Industri huserar. Nu har Helio nybyggda lokaler för möten och event, med café, flera mötesrum och perfekta kommunikationer med blå bussar och T-banan några minuter bort.

I medlemskapet ingår: Ekologiskt kaffe från Bergstrand och te från Joe´s. Ekologisk frukt. Medlemsevent och nätverksträffar. Wifi. Skrivare. Community managers som tar emot gäster och bud. Posthantering. Medlemspriser på mötesrum över hela Stockholm, bokningsbara i appen. Städning.

Kommunikationer

4, 40, 62, 77

Övrigt

Du hittar även Bonnier News, VING, Bauer Media, Resumé och många andra företag i huset. Varje vecka är det aktiviteter som föreläsningar, frukostar och annat för medlemmarna här och Helios andra ställen i Stockholm. Här finns community managers som det till att du trivs som fisken i vattnet, och att Wifi, skrivare, appen och allting annat fungerar samma morgon du blir medlem här. Skyskrapan på Kungsholmen är ett av Stockholms mest kända landmärken och rummen är inspirerande av journalistiken och den historia som skapats innanför väggarna.Bilder på lokalen