Kontor, Propellergatan 2, WTC, VÄSTRA HAMNEN, Malmö

  • 150–324 m²
  • Q1 2021

Sista lokalen med fantastisk havsutsikt över Öresund.


Lokaltyp Kontor
Total yta 150–324 m²
Adress Propellergatan 2, WTC
Område VÄSTRA HAMNEN
Kommun Malmö kommun
Byggår 2019
Våning 4 av 7
Tillträde Q1 2021
Objektsnummer 41916136

Beskrivning

World Trade Center på Propellergatan är förstahandsvalet för företag som vill nå högre. Med sina 7 våningar precis vid Hamnbassängen i Västra Hamnen har varje kontor kontakt med havet. I källarplan finns en modern sportdepå med cykelparkering, dusch- och omklädningsrum för de som vill kunna nyttja områdets flera grönområden under arbetsdagen. Restaurangen i entréplan förser fastighetens hyresgäster med frukost, lunch, fika eller varför inte en after work på uteserveringen intill vattnet?
För företag som vill arbeta modernt och med medarbetarna i fokus blir World Trade Center på Propellergatan mycket mer än ett kontor.

Lokalen måste upplevas på plats och vi välkomnar intressenter att besöka huset för en visning!
Här erbjuds en lokal där det finns möjlighet att hyra ca 150 kvm upp till ett halvt våningsplan om 324 kvadratmeter. Utiskten är slående med Ribersborgsstranden och Öresundsbron.
Lokalen är optimal för öppet landskap eller ett aktivitetsbaserat arbetssätt. För att yteffektivisera lokalen förläggs större möten med fördel i fastighetens gemensamma konferens på plan 2. Vi anpassar lokalen efter hyresgästens behov och önskemål.

Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå.

Kommunikationer

Precis utanför fastigheten stannar busslinje 2 och 5 och avgår var 5:e minut.

Parkering

Du parkerar intill fastigheten på Kockum Fritids parkering. Separat avtal tecknas.

Service

I fastighetens entréplan erbjuder Graffiti café ett fräscht koncept som passar fastighetens hyresgäster. Sitt i restaurangen eller ta med dig maten till kontoret. Eller kanske ta en fika med kollegorna på uteserveringen mot vattnet. Masthustorget ligger på gångavstång med flertalet restauranger, caféer och servicehandel.

Närliggande företag

Företag som sitter i huset är: Croisette Real Estate Partners AB Implement Consulting Group Malmö AB, CoreBiz Solutions AB, Flexcare Sweden AB, MeritMind AB, Logtrade Technologies AB, Advisera AB, Fujitsu AB, Våningen & Villan, Osteostrong och Grafitti Café.
Dessutom får du grannar inom våra två övriga World Trade Center på Jungmansgatan samt Skeppsgatan.


Karta
Visa på kartan: