Kontorshotell, Port-anders gata 9, Västerås city, Västerås

  • 2–20 m²

B26 Coworking - modernt kontorshotell med allt inkluderat, mitt i city!


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 2–20 m²
Adress Port-anders gata 9
Område Västerås city
Kommun Västerås kommun
Objektsnummer 41957466

Beskrivning

B26 Coworking - modernt kontorshotell mitt i city!

Här hittar du generösa ytor för coworking, ljudisolerade konferens- och mötesrum samt en lunchrestaurang i toppklass. Vi har tysta avskärmade platser för fokuserat arbete, loungeplatser för fikapausen eller det kreativa kundmötet och personal som står för all service runt omkring. Det här är den perfekta platsen även för nätverkande där du kan träffa och inspireras av andra företag som delar våra lokaler. 


Vi erbjuder även möjlighet att hyra ett mindre kontor för dig och dina kollegor. Vi kallar det studios! Här finns studios för 2 – upp till 6 personer. På våningsplanet har ni ett eget pentry med diskmaskiner, mikrovågsugn och sittplatser. Här finns även toalett, generöst kapprum, multimaskin (skrivare, kopiator, scanner) och loungedel. Våningsplanet är rymligt med sina 320 kvm som ni delar med övriga studiomedlemmar.


Självklart har ni full access i B26 coworking även som studiomedlemmar, vilket innebär fri tillgång till kaffe, vatten, wifi, gym på Hotel Plaza, gratis frukostbuffé en gång i veckan och mycket mer. Alla förmåner finns att läsa mer om på vår hemsida.

För mer information om vår coworking och studios, kontakta karolina@b26.se

Parkering

Ja


Karta


Bilder på lokalen