Kontor, Pilgatan 11, Värnhem, Malmö

  • 265–430 m²
  • Q2 - Q4 2022

Fantastisk lokal om 265-430 kvm med fina fönsterpartier på lättillgängliga Värnhem med närhet till kommunikationer och ca 900 P-platser nedan lokalen.


Lokaltyp Kontor
Total yta 265–430 m²
Adress Pilgatan 11
Område Värnhem
Kommun Malmö kommun
Tillträde Q2 - Q4 2022
Objektsnummer 41939894

Beskrivning

Fina ljusa lokaler i två plan (prel. 4 plan) för kontor och samhällsservice (t.ex. vuxenutbildning, vård mm) byggs på lättillgängliga Värnhem och beräknas vara klart omkring Q2 - Q4 2022.

Fastighetens skal finns men lokalerna är helt råa invändigt. De tre första bilderna är inredningsbilder för hur det t.ex. kan se ut efter anpassningar.

Kommer hyresgästen in i tidigt skede 2021 finns det möjlighet att påverka både lokalernas storlek och planlösning och kan därmed anpassas efter hyresgästens verksamhet. Ytan och planlösningen är därmed flexibel.

Fastigheten är belägen utemot torget vid Pilgatan på Värnhem med stora fina glaspartier och högt i tak. Det finns både lokalbussar/regionalbussar, tåg, motorväg och parkeringsplatser i närheten av fastigheten

Kommunikationer

Lokal/regional-bussar på Värnhemstorget och Östervärn tågstation. Motorvägen är endast ett stenkast bort (Stockholmsvägen, E22 mot Lund).

Planlösning

Vi kan dela upp lokalerna efter hyresgästernas önskemål, minimum yta att hyra är ca 265-430 kvm.

Service

Livsmedelsbutiker, Systembolaget, apotek, tandläkare, café, restauranger och annan närservice. Det planeras även för nya restauranger i bottenplan under lokalen utemot torget.

Övrigt

Torget utanför Entré, (mot Pilgatan). Torget utanför lokalen skall fräschas upp och gatorna runt fastigheten (Pilgatan, Ringgatan och Fredsgatan) kommer att uppgraderas med prel. start vår 2021 för att göra området attraktivare. Det planeras även för restauranger i markplan som ett trevlig komplement till kontoren/samhällsseervicen och för att göra torget mer levande med uteservering.
900 P-platser inne på Entrés garage.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen