Butikslokal, Norrtullsgatan 21, Vasastan, Stockholm

  • 29 m²

Välkomna till Norrtullsgatan 21 och denna underbara lokal om 29 kvm anpassad för enklare tillredning av diverse mat och caférätter.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 29 m²
Adress Norrtullsgatan 21
Område Vasastan
Publicerad 2023-11-20
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41968677

Beskrivning

###Beskrivning
På Norrtullsgatan 21, alldeles invid populära Odenplan ges nu möjligheten till en underbar lokal om 29 kvm anpassad för enklare tillredning av diverse mat och caférätter. Under årets varma sommarmånader finns möjlighet till en inbjudande uteservering för cirka sex till åtta sittplatser. Väl inne i lokalen möter en karaktäristisk design och inredning med gröna färgval, designkakelgolv och träinslag. Ytorna är disponeras på ett mycket bra sätt för verksamheten och rymmer ca 12-14 sittplatser, väl tilltagna beredningsytor med plats för kaffemaskin, riskokare, arbetsbänkar, salladsbar och kylar. Separat finns en mindre WC. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

###Område
Lokalen nås ett stenkast från Odenplan vilket har kommit att bli Stockholms nya knytpunkt med dagligen tusentals passerande. Här samlas en bred variation av handlare med allt från stora internationella varumärken till mindre lokala aktörer. Gym, skolor, caféer- och restauranger, kontor och boende finns också i området. Optimala konumikationer med tunnelbana, pendeltåg och flertalet busslinjer till och från Stockholm Odenplan. Cykelgarage och bilgarage nås inom kort gångavstånd. Trevliga grönområden hittas i Vasaparken ett kort promenad bort.

###Fakta
Hyra: 12 949 SEK/mån exkl. moms.
F-skatt: 639 SEK/mån exkl. moms.
Pris: Pris på förfrågan.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

###Kontakt
Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Gustaf Bährne Mobil: +46 (0)707 40 49 83, Tel: +46(0)8-23 20 70, Mail: gustaf@rpretail.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties


Karta

Bilder på lokalen