Kontorshotell, Norra Gubberogatan 32, Lunden, Göteborg

  • 12–17 m²
  • Enligt överenskommelse

Kontorshotell på Norra Gubberogatan i centrala Göteborg


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 12–17 m²
Adress Norra Gubberogatan 32
Område Lunden
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41939565
Bifogade filer

Beskrivning

Om lokalen
Här erbjuds kontorsrum i olika storlekar på ett mindre kontorshotell. Perfekt för det mindre bolaget som vill hålla effektiviteten uppe och utgifterna nere. Pentry med matplats, konferensrum samt wc delas med övriga hyresgäster. Just nu har vi fyra lediga rum mellan ca 12 m² och 17 m², som passar bra till företag om en till tre personer. Huset har garage med parkeringsplatser.

Pris från ca 5 500 kr/mån exkl. moms.

Fastighetsinformation
En totalrenoverad kontorsfastighet i synligt och publikt läge med garage i Gårda. Fastighetens placering i nära anslutning till flera genomfartsleder ger en utmärkt tillgänglighet. Under de senast åren har det i Gårda skett en hel del ny och ombyggnationer vilket har lett till att flertalet förtag har valt att etablera sig här. På fastigheten finns adresserna Norra Gubberogatan 30 samt 32. Byggnaden inrymmer både butikslokaler och kontorslokaler, ett kontorshotell, restaurang samt garage. Byggnaderna har totalt 6 våningsplan.

Kommunikationer
300 meter från fastigheten går buss 60 med täta turer in mot centrum och lite längre bort ligger Olskrokstorget med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Även hållplats Svingeln ligger på promenadavstånd från fastigheten där du lätt tar dig vidare in till exempelvis Brunnsparken och Centralstationen

Omgivning
Fastigheten är centralt belägen i Gårda/Olskroken med direkt access till de stora lederna E6 och E20. I närheten finns Olskrokstorget och ett rikligt utbud av både butiker, restauranger och annan service.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen