Kontor, Mobilvägen 4-6, Ideon, Lund

Lokalguidens estimerade områdeshyra 62 500 - 468 750 kr/mån
Vasakronan AB Restaurang (9 m) Shopping (52 m) Kommunikation (54 m) Friskvård (456 m) Uttagsautomat (585 m) Bilservice (1100 m)

Nu kan vi erbjuda toppmoderna spännande lokaler i en innovativ miljö på Ideonområdet. Lokalerna är anpassade för medelstora eller stora företag som vill verka i en öppen planlösning med mycket rymd och ljus. Flera våningsplan kan kopplas samman för att skapa större sammanhängande kontor. I huset finns både café med tillhörande lounge och en lunchrestaurang. Vill man cykla till jobbet eller sporta i anslutning till arbetet finns omklädningsrum och duschar att tillgå. Fastigheten ligger lättillgän...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 000 - 4 500 m²
Adress Mobilvägen 4-6
Område Ideon
Renoveringsår 2007/2008
Objektsnr 41893615
Lokalguidens estimerade områdeshyra
62 500 - 468 750 kr/mån
750 - 1 250 kr/m²/år
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda toppmoderna spännande lokaler i en innovativ miljö på Ideonområdet. Lokalerna är anpassade för medelstora eller stora företag som vill verka i en öppen planlösning med mycket rymd och ljus. Flera våningsplan kan kopplas samman för att skapa större sammanhängande kontor. I huset finns både café med tillhörande lounge och en lunchrestaurang. Vill man cykla till jobbet eller sporta i anslutning till arbetet finns omklädningsrum och duschar att tillgå. Fastigheten ligger lättillgängligt och mycket välexponerat i anslutning till E22. Det går snabbt och enkelt att ta sig hit med cykel, buss eller bil. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

Omgivning

Fastigheten ligger belägen på Höjdpunkten i nära anslutning till forskningsbyn Ideon och det området Brunnshög som håller på att växa fram. Där byggs nu bl.a. MAX IV och ESS, som är Sveriges två största forskningsanläggningar.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mycket välexponerad i anslutning till E22 och både regionbussar och stadsbussar stannar ca 100 meter från huset. Spårvägsstationen Höjdpunkten ligger alldeles runt knuten med planerad trafikstart 2020. Med fördel tar man sig hit med cykel och det finns gott om cykelparkering. Har man ingen egen cykel kan man låna en Vasakronancykel.

Parkering

I närområdet finns en mycket stor markparkering samt ett nybyggt parkeringshus. Gästparkering finns i anslutning till entrén. Det finns goda möjligheter för transporter och leveranser till fastigheten

Service

I fastigheten finns en reception, kaffebar samt en restaurang. I grannhuset finns tillgång till konferensrum som erbjuder mötesmöjligheter för upp till 150 personer. Här finns också ett gym, en gymnastikhall samt ett utekontor. Varje måndag och tisdag finns tillgång till en frisör på området och på torsdagar kan man lämna och hämta sin kemtvätt.

Uthyrare & kontaktpersoner

Mobilvägen 4-6, Övriga områden

Välkommen till en av Lunds mest välkända fastigheter- Glasgo...

Visad

Mobilvägen 4-6, Övriga områden

Välkommen till en av Lunds mest välkända fastigheter- Glasgo...

Visad

Mobilvägen 4-6, Ideon

Välkommen till en av Lunds mest välkända fastigheter- Glasgo...

Visad

Mobilvägen 4-6, Övriga områden

Välkommen till en av Lunds mest välkända fastigheter- Glasgo...

Visad