Kontor, Mellringevägen 120 F, Mellringe, Örebro

  • 14 m²

Nyrenoverade och lättillgängliga kontor i expansiva Mellringestaden. Här finns komfortkyla i samtliga kontorsrum samt tillgång till gemensamt pentry, lunchrum, konferenslokal och wc-grupp. Hyran är inkl el, värme och ventilation. Hyresgästen ordnar själv med internetabonnemang då fiber finns i fastigheten. En parkeringsplats med tillgång till el ingår till varje kontorsrum, finns även två besöksparkeringsplatser för husets gäster....


Lokaltyp Kontor
Total yta 14 m²
Adress Mellringevägen 120 F
Område Mellringe
Kommun Örebro kommun
Byggår 1960
Hiss Hiss finns inte i fastigheten
Objektsnummer 41930097

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Nyrenoverade och lättillgängliga kontor i expansiva Mellringestaden. Här finns komfortkyla i samtliga kontorsrum samt tillgång till gemensamt pentry, lunchrum, konferenslokal och wc-grupp. Hyran är inkl el, värme och ventilation. Hyresgästen ordnar själv med internetabonnemang då fiber finns i fastigheten.
En parkeringsplats med tillgång till el ingår till varje kontorsrum, finns även två besöksparkeringsplatser för husets gäster.

Omgivning

Mellringestaden är beläget i nordvästra Örebro och omfattar 14 större byggnader som främst används för vård och skola. Byggnaderna är belägna i ett naturskönt område med promenadvägar och cykelbanor som binder samman den totala ytan på omkring 300 000 kvm. Här finns förskola, grundskola, vårdboende, elevboende mm.

Kommunikationer

Busshållplats i direkt anslutning till området samt bra förbindelse via cykelbana. Det är ca 5,5 km till Örebro centrum samt ca 2 km till motorvägen.

Parkering

Parkeringsplatser finns för uthyrning.

Service

Till närmaste lunchrestaurang samt livsmedelsaffär ca 800 m.Bilder på lokalen