Kontor, Mässans gata 10, Göteborg Centrum, Göteborg

  • 11–17 m²

Vill du ta med hunden till jobbet? Inga problem! Vi har kontor i olika storlekar för hundägare, mitt i centrala Göteborg. Välkommen till kontorshotellet World Trade Center Göteborg!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 11–17 m²
Adress Mässans gata 10
Område Göteborg Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Ingår i hyra Bland annat: reception & designade mötesrum
Objektsnummer 41918632

Beskrivning

Välkommen till World Trade Center Göteborg och Mässans Gata 10 där vi har en hel våning med kontor för dig som är hundägare. Hos oss sitter du i en modern och dynamisk miljö tillsammans med andra företag som också valt att ta med sin bästa vän till jobbet. Vi erbjuder ljusa och trevliga kontor, reception, konferensrum och flertalet lounger och kök. I anslutning till våningen finner du flertalet entréer, vilket är perfekt då det är dags för härliga promenader i grönområdet utanför. I kontorshyran ingår bland annat nyttjande av våra moderna och internationellt präglade mötesrum och självklart inbjudan till våra events och nätverksträffar. Vårt kontorshotell på Mässans Gata 10 ligger mitt i centrala Göteborg med närhet till kollektivtrafik, restauranger och härliga butiker. Hos oss trivs både hundar och våra hyresgäster!

Med ett kontor hos oss på World Trade Center Göteborg har du tillgång till vår anläggning och ditt kontor dygnet runt. I månadshyran ingår bland annat timmar att nyttja i våra mötesrum och designade möteslokaler, fritt wifi och städning. Vår reception tar hand om dig och dina besökare.

Hos oss trivs både hundar och våra hyresgäster!

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka in en visning. Vi ser fram emot att välkomna både dig och din hund till oss på World Trade Center Göteborg.

Omgivning

Njut av trevliga promenader längst kanalen, alldeles i närheten av vår anläggning.

Kommunikationer

Vi erbjuder ett smidigt cityläge precis vid knutpunkten Korsvägen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafik, bil eller cykel. För dig som tar bilen till jobbet erbjuder vi parkeringsmöjligheter i garage, precis i anslutning till vår anläggning. Cyklar du till kontoret har du möjlighet att parkera i ett låst cykelgarage där din cykel skyddas av ett skärmtak. Ett kontorsläge på guldläge helt enkelt

Parkering

Ja

Övrigt

I hyran ingår bland annat timmar att nyttja i våra designade mötesrum, bemannad reception, fritt wifi och städning. Du har tillgång till vår härliga anläggning och ditt kontor dygnet runt, samt blir inbjuden till våra populära nätverksträffar och events.

Söker du en annan typ av kontorslösning? Självklart hjälper vi dig att hitta ett kontor som passar just dig.

Varmt välkommen till World Trade Center Göteborg!


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen