Lagerlokal, Lyftkransvägen 11, LÄNNA INDUSTRIOMRÅDE, Huddinge

  • 2 437 m²
  • 2020-01-01

Modernt lager med entresol


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 2 437 m²
Adress Lyftkransvägen 11
Område LÄNNA INDUSTRIOMRÅDE
Tillträde 2020-01-01
Objektsnummer 41921258

Beskrivning

Välkommen till denna lagerlokal med entresol om 2 437 kvm! Fastigheten byggdes 16/17 och är i mycket gott skick. Lokalens ljusa och fina ytskikt skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Lagerlokalen nås via två väderskyddade lastportar och en markport som kompletterar förutsättningarna för en enkel och smidig in- och utlastning.Lagret har endast två mittpelare vilket skapar en stor och flexibel sammanhängande yta. Den fria takhöjden på drygt 10 meter ger förutsättningar för effektiv lagring. Under entresolplanet finns personalutrymmena med kontor, pentry och omklädningsrum. Entresolplanet kan även användas som lättlager vilket utökar lagringsyta. Fastigheten är miljöklassificerad enligt Miljöbyggnad silver.I området finns företag inom industri, handel och har ett flertal restauranger samt en stor matvarubutik.

Omgivning

Fastigheten ligger mitt i Länna industriområde. Ett område som präglas av industrier men även en hel del handel. Flertal restauranger samt en stor matvarubutik finns inom området. På andra sidan Lissmavägen ligger Länna Köpcentrum med butiker inom livsmedel, hemelektronik, hem och inredning, sport och fritid samt en restaurang.

Kommunikationer

Länna industriområde ligger med ett bra läge där du snabbt är ute på Nynäsvägen och lätt kan ta dig vidare ut på de stora motorlederna. Perfekt för de som kommer med bil och för de med mycket transporter.


Karta

Bilder på lokalen