Kontor, Lona Knapes Gata 5, Västra Frölunda, Göteborg

  • 340 m²
  • 36 833 - 65 167 kr/mån

Välkommen att hyra en fin kontorslokal belägen mitt i Högsbo. Lokalen har öppna ytor som samsas med kontorsrum, med sitt läge högst upp i huset och med fönster i flera väderstreck fås ett fint ljusinsläpp. Här får ni tillgång till all tänkbar service med köpcentrum 421 som granne. Lokalen nås smidigt av både bil- och kollektivresenären!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 340 m²
Adress Lona Knapes Gata 5
Område Västra Frölunda
Byggår 1965
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41839658
Områdeshyra 36 833 - 65 167 kr/mån
1 300 - 2 300 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen att hyra en fin kontorslokal belägen mitt i Högsbo. Lokalen har öppna ytor som samsas med kontorsrum, med sitt läge högst upp i huset och med fönster i flera väderstreck fås ett fint ljusinsläpp. Här får ni tillgång till all tänkbar service med köpcentrum 421 som granne. Lokalen nås smidigt av både bil- och kollektivresenären!

Omgivning

Fastigheten är belägen i Högsbo handelsområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde. I samma byggnad finns Köpcentrum 421 som erbjuder shopping och service. Ett stenkast bort finns Sisjöns naturreservat med löpspår och grönområden.

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Från hållplatsen "Lona Knapes gata" går buss nr 84 till Marklandsgatan via Radiomotet och 751 mot Frölunda Torg via Radiomotet

Planlösning

Kontor.

Parkering

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran i mån av plats

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen