Butikslokal, Lindudden 3, Årjäng

  • 434 m²

På uppdrag av Concilia och DNB utvecklar Newsec gränshandelsplatsen, Töcksfors Handelspark. Modern gränshandelsplats med ett synnerligen attraktivt läge vid gränsen mot Norge, endast 99 km till Oslo.Handelsparken består idag av drygt 20.000 kvm med befintliga butikskoncept som Ica, Eurocash, Rusta, Arken Zoo, Supergott, McDonalds m.fl. Alla butiker med stora egna butiksentréer ut emot en samlad parkeringsyta. ICA öppnade under hösten 2016 en butik om drygt 3.600 kvm, i och med det lanserar I...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 434 m²
Adress Lindudden 3
Objektsnummer 41911661

Beskrivning

På uppdrag av Concilia och DNB utvecklar Newsec gränshandelsplatsen, Töcksfors Handelspark.

Modern gränshandelsplats med ett synnerligen attraktivt läge vid gränsen mot Norge, endast 99 km till Oslo.

Handelsparken består idag av drygt 20.000 kvm med befintliga butikskoncept som Ica, Eurocash, Rusta, Arken Zoo, Supergott, McDonalds m.fl. Alla butiker med stora egna butiksentréer ut emot en samlad parkeringsyta.

ICA öppnade under hösten 2016 en butik om drygt 3.600 kvm, i och med det lanserar ICA sin första gränshandelsetablering ut med gränsen mot Norge. Under 2017 färdigställs även stora delar av motorvägen E18 på den norska sidan av gränsen och med riktning mot Oslo.

Vi kan idag erbjuda butiker om 500 - 4.000 kvm i befintlig volymhandelsbyggnad likväl som att vi gärna för dialog med större butikskoncept för den potentiella utbyggnaden av området.

Omgivning

Töcksförs ligger i Årjängs kommun intill gränsen mot Norge.


Bilder på lokalen