Kontor, Limhamnsgårdens allé 37, Limhamn, Malmö

  • 85 m²

På Limhamn i Annetorps företagsby ligger denna lokal som kommer att totalrenoveras. Rum eller öppet landskap? Allt är möjligt. Bra parkeringsmöjligheter.


Lokaltyp Kontor
Total yta 85 m²
Adress Limhamnsgårdens allé 37
Område Limhamn
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41938580

Beskrivning

På Limhamn, i Annetorps företagsby, ligger denna kontorslokal som kommer att totalrenoveras. Här kan du som hyresgäst själv vara med och påverka såväl utformning som materialval. Möjlighet finns till såväl rumsindelning som en öppen planlösning. Fri parkering finns i direkt anslutning till fastigheten.

Stort urval av lunchrestauranger och övrig service finns i Limhamns centrum.

Omgivning

En gång i tiden var Limhamn en egen stad med en framgångsrik industri. Med åren har orten långsamt vuxit samman med Malmö till en välmående stadsdel fylld av levande gator och torg. Limhamn är en småstad i storstaden – en attraktiv plats för boende, företagande och rekreation.

Kommunikationer

Från fastigheten tar det knappt 10 minuter till centrala Malmö. Yttre och Inre Ringvägen ligger i närheten och gör det enkelt att nå ut till de större Europavägarna. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Annetorpsvägen. Föredrar man tåg tar det ca 5 minuter till Hyllie Tågstation.

Service

Lunchrestaurang finns inom gångavstånd. För all annan tänkbar service såsom detaljhandel, apotek och bank samt ett större utbud av restauranger finns centrala Limhamn på nära avstånd från fastigheten.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen