Kontor, Lilla Waterloogatan 10, Göteborg, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 25 083 - 59 125 kr/mån
Klövern Kommunikation (241 m) Shopping (106 m) Bränslestation (216 m) Bilservice (203 m) Restaurang (42 m) Uttagsautomat (1126 m) Friskvård (31 m) Kemtvätt (1030 m) Grönområde (896 m)

Högst upp i vår nybyggda hus

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 430 m²
Adress Lilla Waterloogatan 10
Område Göteborg
Objektsnr 41866489
Lokalguidens estimerade områdeshyra
25 083 - 59 125 kr/mån
700 - 1 650 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Kontorshuset är tre våningar högt och erbjuder ljusa och moderna ytor för kontor. Här har du möjlihFastigheten är helt nybyggd med ett modernt och trivsamt arbetsklimat. Ytorna anpassas och skräddarsys efter dig som hyresgäst där ni kan välja både planlösning och material. Precis inflyttningsklart.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Slakthusområde och har ett strategiskt läge i Gamlestaden med direkt anslutning till det nya resecentrumet vid Gamlestadstorget, som är under uppförande. I nära anslutning till Slakthusområdet ligger Nya Kulan som är SKFs före detta fabriksområde. Även detta områden planeras att bilda en levande och trygg stadsmiljö med både verksamheter såsom handel, hotell, kontor och bostäder. Gamlestaden har historiskt sett haft stor påverkan på Göteborg som industristad, det är ett område som av tradition dominterats av industriell verksamhet med bland annat SKF:s fabriksområde och textilindustrin Gamlestadens Fabriker.

Kommunikationer

I direkt anslutning till lokalerna byggs ett nytt resecentrum för både pendeln, spårvagn och buss med direkt kommunikation till centralstationen i Göteborg, restid ca 5 min. Från fastigheten når du också med enkelhet de stora lederna i vilket väderstreck du önskar och det finns gott om parkering intill fastigheten.

Planlösning

Denna planlösning består av två separata lokaler som kan bli denna kontorslokal.

Service

I området finns all service, handel, caféer och restauranger. Slakthusområdet ligger nära Gamlestadstorget och Nya Kulan där det finns ett stort utbud av bland annat restauranger, kaféer, livsmedelsbutiker, bankkontor samt post.

Uthyrare & kontaktpersoner