Kontor, Lilla Bommen 2, Centrum, Göteborg

  • 409 m²
  • 20201101
  • 68 167 - 119 292 kr/mån


Lokaltyp Kontor
Total yta 409 m²
Adress Lilla Bommen 2
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1989
Tillträde 20201101
Objektsnummer 41935304
Områdeshyra 68 167 - 119 292 kr/mån
2 000 - 3 500 kr/m²/år

Beskrivning

Detta är en toppmodern lokal med utsikt över både staden och älven. Ytorna passar er som letar efter ett välplanerat kontor för upp till 30 personer. Högt i tak och stora fönster med härligt ljusinsläpp ger en otrolig rymd och rätt förutsättningar för att skapa ett kreativt och trivsamt kontor. Lunchen kan intas på någon av restaurangerna i huset eller varför inte nere i gästhamnen där känslan av Göteborgs skärgård är påtaglig, fast du är mitt i city. Här får ni en bekväm arbetsplats med ett brett serviceutbud i huset och möjlighet till ett flexibelt hyresavtal. Nytänkande och internationellt mitt i city precis vid Göta älv Lilla Bommen är en stadsdel under utveckling i Göteborgs mest dynamiska och kreativa affärsdistrikt. Här knyts staden ihop över älven och närmare vattnet än så här kan ni inte komma, ett privilegium som få andra citykontor kan bräcka. Endast några hundra meter bort ligger Göteborgs centralstation, Nils Ericson-terminalen, Västlänkens kommande uppgång liksom direkt påfart till E45. Samtidigt som det pulserar längs kajkanten är här lugnt och stilla, det lokala möter det internationella i en dynamisk mix av historia och tillväxt. Läget är perfekt för er som vill ta bästa plats när nya kvarteren runt Lilla Bommen transformeras, utvecklas och växer fram. Området genomgår en stor förändring för att under de närmaste åren bli ett levande och urbant kajstråk som lockar både till arbete och fritid. Byggnaden Läppstiftet är en av Göteborgs mest ikoniska och är en fastighet som välkomnar framtidens företag med flexibla och nytänkande kontorslösningar. Perfekt för er som är 10 personer idag, 230 imorgon och gärna hyr tre månader i taget. Välkomna att boka en visning!

Kommunikationer

Inom fem minuters gångavstånd ligger Centralstationen, Nils Ericson Terminalen, Drottningtorget och Brunnsparken där du finner spårvagnar, bussar, tåg och flygbussar. Tidtabeller och utförligare info finner du på www.vasttrafik.se . Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Närmsta cykelstation finner du på Lilla Bommens torg där det finns flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

Inom fastigheten finns ett antal uppmärkta parkeringsplatser vilka hyresgästerna hyr samt besöksparkering. P-däck P-tillstånd, som erhålls från Vasakronan, krävs vid parkering i p-däcket. Det ska placeras väl synligt i framrutan på bilen. I p-däcket finns inga numrerade p-platser, man ställer sig i valfri ruta. In- och utfart sker med passerkort. Vardagar mellan 17.00-07.00 samt helger krävs även en fyrsiffrig, personlig kod. För att minska risken för att obehöriga tar sig in är det viktigt att alla hjälps åt att kontrollera att garageportarna går igen efter in- och utpassering. Bevakning utförs regelbundet och felparkerade bilar bötfälls. Om det förekommer olovlig parkering, kontakta Vasakronan. Städning av p-däcket sker en gång per kvartal. P-dekalen gäller ej på besöksparkeringen. Garage, källarplan I fastigheten finns ett antal fasta garageplatser för uthyrning. För tillträde behövs passerkort dygnet runt och vardagar mellan 17.00-07.00 samt helger krävs även en fyrsiffrig kod. För att minska risken för att obehöriga tar sig in är det viktigt att alla hjälps åt att kontrollera att garageportarna går igen efter in- och utpassering. Om det förekommer olovlig parkering, kontakta Vasakronan. Städning av garaget sker en gång per kvartal. Besöksparkering För besökare till Lilla Bommen finns parkering på planen under Göta Älv Bron. Betalning sker i p-automat. Bevakning utförs regelbundet och felparkerade bilar bötfälls.

Service

Skulle du mot förmodan inte hitta till Lilla Bommen så kan du i princip fråga vilken Göteborgare som helst om vägen. Lilla Bommen är välkänd och syns på långt håll. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är en karneval för både näsa och öga.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen