Kontor, Kungsgatan 56, Inom Vallgraven, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 28 000 - 192 500 kr/mån
Colliers International AB Shopping (6 m) Friskvård (17 m) Restaurang (27 m) Kommunikation (129 m) Parkering (160 m) Uttagsautomat (168 m) Bank (266 m) Bilservice (269 m) Bränslestation (461 m) Grönområde (853 m) Postkontor (860 m) Kemtvätt (1192 m)

Nu finns möjligheten att skapa ert drömkontor i hjärtat av Göteborg på Kungsgatan 56. De uthyrningsbara ytorna är från 168 kvm upp till 700 kvm och sträcker sig över 3 våningsplan med ett interntrapphus. Här sitter ni precis vid Gamle Port med närhet till både Centralstation och Kungsportsplatsen - alltså ett utmärkt läge! Lokalerna har stor utvecklingspotential och kan anpassas efter era önskemål. För den som önskar går det självklart bra att flytta in i befintligt skick. Välkommen att kontak...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 168 - 700 m²
Adress Kungsgatan 56
Område Inom Vallgraven
Hiss Hiss finns inte i fastigheten
Objektsnr 41839317
Lokalguidens estimerade områdeshyra
28 000 - 192 500 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Nu finns möjligheten att skapa ert drömkontor i hjärtat av Göteborg på Kungsgatan 56. De uthyrningsbara ytorna är från 168 kvm upp till 700 kvm och sträcker sig över 3 våningsplan med ett interntrapphus. Här sitter ni precis vid Gamle Port med närhet till både Centralstation och Kungsportsplatsen - alltså ett utmärkt läge! Lokalerna har stor utvecklingspotential och kan anpassas efter era önskemål. För den som önskar går det självklart bra att flytta in i befintligt skick.

Välkommen att kontakta Colliers för visning!

Omgivning

Mer centralt än det här blir svårt. Denna fastighet är belägen i hjärtat av Göteborg och har närhet till restauranger och all shopping du kan tänka dig.

Kommunikationer

Fastigheten är perfekt placerad för den som väljer att åka kollektivt. Här finns Kungsportsplatsen och Brunnsparken alldeles intill och Centralstation med all kommunikation så som spårvagn, buss, tåg, flygbussar 5 minuters promenad bort.

Planlösning

Kontor.

Parkering

Betalparkering finns i närområdet. P-hus Nordstan, P-hus City bla.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Kungsgatan 56, Centrum

Välkommen till detta flexibla kontor som kan anpassas efter ...

Visad

Kungsgatan 56, Inom vallgraven

Härlig kontorslokal i tre plan med ytor från 168-700 kvm. Lo...

Visad

Kungsgatan 56, Inom vallgraven

Butikslokal om 56 kvm med bästa läge på Kungsgatan!

Visad

Kyrkogatan 31, Inom Vallgraven

Spektakulär lokal i två plan som andas 1800-tal. Med exklusi...

Visad