Kontor, Kungsgatan 49, CITY, Stockholm

  • 630 m²

Här finns möjligheten att vistas i en inspirerande inomhusmiljö anpassat efter era behov.


Lokaltyp Kontor
Total yta 630 m²
Adress Kungsgatan 49
Område CITY
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41931936
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Nu finns en möjlighet att hyra en unik kontorslokal i det välkända ”Bohagshuset”, beläget i ett av Stockholms mest efterfrågade områden. Med all tänkbar service och oslagbara kommunikationer direkt utanför porten. I huset verkar idag såväl internationella som svenska storbolag. Lokalen har ett ostört läge högt upp i huset och den glasade fasaden medför ett fantastiskt ljusinsläpp. Lokalen har hög flexibilitet och tillträdande hyresgäst har möjlighet att själv anpassa de öppna ytorna efter sina egna specifika behov.

Omgivning

Omgivningen präglas av innerstadens puls med oslagbara kommunikationer och ett välrenommerat serviceutbud.

Kommunikationer

Fastigheten ligger inom gångavstånd till kollektivtrafiknoden T-centralen. Vidare ansluter diverse innerstadsbussar till busshållplatser i närområdet.

Planlösning

Öppen planlösning vilken möjliggör såväl kontorslandskap som separata mötesrum, samtalsrum, reception eller omklädningsrum.

Parkering

Parkeringshus finns i nära anslutning till fastigheten.

Service

Belägen på Drottninggatan i hjärtat av Stockholm, erbjuds ett av Stockholms mest levande platser och ett serviceutbud av högsta klass. I den direkta närheten erbjuds kulinariska matupplevelser i såväl Hötorgshallens Saluhall som Kungshallen.Bilder på lokalen