Kontor, Kungsgatan 46, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 150 m²
  • 5 rum
  • Enligt ö.k
  • 45 500 kr/mån

Just nu erbjuds ett unikt tillfälle att ta över ett befintligt hyreskontrakt på populära Kungsgatan 46 mitt i Göteborgs City! Ni får en fräsch och nyrenoverad lokal, uppdelad såväl i öppna ytor somtre rum. Ni får även tillgång till en möblerad terrass för företagsevent och diverse aktiviteter. Kontoret är en trappa upp med tillgång till hiss. Ni får högt i tak, med mycket ljusinsläpp samt extra insatt ventilation och AC, allt för att uppfylla dagens krav på ett modernt kontor. Ni har två stö...


Lokaltyp Kontor
Total yta 150 m²
Adress Kungsgatan 46
Område Inom Vallgraven
Byggår 1900
Renoveringsår Nyligen
Hiss Ja
Våning 2
Antal rum 5
Takhöjd 4.5m
Tillträde Enligt ö.k
Ingår i hyra Fastighetsskatt & driftstillägg (värme/kyla)
Objektsnummer 41923084
Hyra 45 500 kr/mån
3 640 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Just nu erbjuds ett unikt tillfälle att ta över ett befintligt hyreskontrakt på populära Kungsgatan 46 mitt i Göteborgs City!

Ni får en fräsch och nyrenoverad lokal, uppdelad såväl i öppna ytor som tre rum. Ni får även tillgång till en möblerad terrass för företagsevent och diverse aktiviteter. Kontoret är en trappa upp med tillgång till hiss. Ni får högt i tak, med mycket ljusinsläpp samt extra insatt ventilation och AC, allt för att uppfylla dagens krav på ett modernt kontor. Ni har två större rum, där det ena kan användas som konferens- och mötesrum för större sällskap. Ni får även ett mindre inglasat rum för kontor/telefonsamtal eller konferens, som rymmer 6-7 personer. Utöver det har ni en större yta som rymmer 5-8 personer, och kan delas av om så önskas. Köket är rymligt med plats för ett matbord om 6-10 personer. I utrustningsväg har ni två micro, kyl och frys, diskmaskin samt spishäll med ugn. Kontoret är fräscht och lättmöblerat, låt fantasin flöda. Golvet är delvis ekparkett, delvis heltäckningsmatta. Till lokalen tillhör två separata WC, varav den ena är tillgänglighetsanpassad med installerad dusch. Ni har även två förråd samt inbyggd rymlig garderob med skjutdörrsparti. För närvarande används kontoret av en advokatbyrå, tidigare nyttjades kontoret av en reklambyrå. Ni får ett toppenläge för era kunder och medarbetare, endast ett stenkast från kommunikationer, restauranger och handel.

Hyran ligger på 45 508 kr/mån, i det ingår fastighetsskatt & driftstillägg (uppvärmning/kyla). Om önskemål finns kan möbler, internet och larm tas över av den nya hyresgästen. Förmånligt avtal med en städfirma finns upphandlat.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Notera att hyresvärden ska godkänna er som hyresgäst innan ni får möjlighet att ta över befintligt hyreskontrakt som gäller till februari 2021.

Missa inte detta gyllene tillfälle och varmt välkommen med er förfrågan, som besvaras enklast på mail.

Planlösning

3 separata kontorsrum, en större kontorsyta, 2 wc, kök/matplats, 2st förråd.

Parkering

Nej

Uppvärmning

Central uppvärmning & kyla


Karta

Bilder på lokalen