Kontor, Kungsängsvägen 29, Boländerna, Uppsala

  • 105 m²

Helt nyrenoverad med fina matrialval!


Lokaltyp Kontor
Total yta 105 m²
Adress Kungsängsvägen 29
Område Boländerna
Kommun Uppsala kommun
Våning 3
Objektsnummer 41953579
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Kungsängsvägen 29 och denna nyrenoverad kontorslokal om 105 kvm. Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Övrigt

Lokalen som är helt nyrenoverad ligger på 3:e våningen och har fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns ett större rum för öppet kontorslandskap, ett mindre mötesrum och ett smart tyst rum, för den som önskar enskilda samtal. Pentryt med sittplatser är precis som övriga lokalen precis nyrenoverat och här har man gjort fina materialval.

Fastigheten går under namnet Kungsporten. Den består av 6 huskroppar med en fin grönskande innergård i mitten med sittplatser, planteringar och Klöverns egna bikupa. Runt byggnaderna finns det gott om parkeringsplatser. Här finns två kontorshotell samt kontorslokaler för alla typer av verksamheter.  

Boländerna är ett expansivt handels- och industriområde och har den största andelen av Uppsalas totala varuhandel. I området hittar du flera etablerade butikskedjor såsom MediaMarkt, Biltema, Bauhaus, IKEA samt flertalet matvarubutiker och gallerian Bolandcit.

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Flera Bussar trafikerar området. Med bil når du snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För den som pendlar med tåg så går flertalet bussar från resecentrum ut mot Boländerna.

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området och i anslutning till fastigheten. 


Karta


Bilder på lokalen