Kontor, Knarrarnäsgatan 15, Västerort, Kista

Klövern Friskvård (15 m) Shopping (15 m) Kemtvätt (107 m) Restaurang (116 m) Kommunikation (151 m) Bilservice (217 m) Bank (281 m) Uttagsautomat (287 m) Grönområde (380 m)

Trevligt kontor i Kistas bästa läge

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 400 m²
Adress Knarrarnäsgatan 15
Område Västerort
Objektsnr 41867784
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Kontorslokal med blandad planlösning där ett antal rum och öppen planlösning delas av genom ett stort pentry. I entrén möts du av en receptionsyta med plats för lounge samt toaletter och kapprum. Lokalen är pelarbyggd vilket innebär att du har stor möjlighet till att påverka planlösningen. Här finns möjlighet för ditt företag att etablera sig i händelsernas centrum.

Omgivning

I omgivningen finns bland andra Sandvik, Hotell Mr. Chip, Kista Galleria, Kista Sience Tower och Ericsson.

Kommunikationer

Till Kista tar man sig enkelt med såväl tunnelbana som pendeltåg eller buss. Förbindelserna är goda i både norr-södergående riktning och i öst-västlig riktning. Kista ligger nära E4an och E18. Flygbussar mellan Arlanda och Bromma flygplatser stannar i Kista.

Planlösning

Planlösningen utgörs av en extern del med reception och mötesrum. Längre in i lokalen finns enskilda kontorsrum samt ett öppet landskap,

Parkering

Parkering finns att tillgå i anslutning till fastigheten.

Service

Det finns ett stort utbud av lunchrestauranger i närheten. Kista Galleria med sina 180 butiker och många restauranger har även ett brett serviceutbud med bland annat post, bank, mataffär, apotek och systembolag.

Uthyrare & kontaktpersoner