Kontorshotell, Kaggensgatan 30, Kalmar

  • 12–40 m²
  • Omgående

Välkommen till FirstOffice Kalmar City! Centralt beläget kontorshotell med Kalmars gågata och dess breda serviceutbud precis utanför entrén.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 12–40 m²
Adress Kaggensgatan 30
Kommun Kalmar kommun
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41950427

Beskrivning

Välkommen till FirstOffice Kalmar City!

FirstOffice Kalmar City är ett mindre kontorshotell med ljusa och trevliga kontorsytor. Anläggningen är centralt belägen med närhet till allt.

Här erbjuder vi privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 15 rum, fördelade på två våningsplan, i storlekarna 12-40 kvm. Lämpliga för 1-2 personer.

HÄR INGÅR
- Privata kontorsrum
- Mötes- och konferensrum i olika storlekar
- Tillgång till gemensam uteplats
- Wifi
- Städning av gemensamma ytor
- Möjlighet till garageplats finns (hyres separat i mån om plats)
- Egen postbox med låsbart fack
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Omgivning

Med citypulsen utanför entrén erbjuder FirstOffice Kalmar City närhet till restauranger, butiker och varuhandel. Mycket goda kommunikationsmöjligheter i form av buss och tåg samt närhet till vackra promenadstråk längst med vattnet.

Övrigt

SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.


Karta


Bilder på lokalen