Övrig lokal, Köpmangatan 17, 19, Centrum, Katrineholm

Hyra 38 129 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Restaurang (21 m) Kommunikation (196 m) Shopping (17 m) Uttagsautomat (222 m) Friskvård (44 m) Bank (496 m) Parkering (429 m) Grönområde (246 m) Bränslestation (170 m)

Den gamla hotelldelen på våning 3 och 4 i Kvarnen behöver en rejäl uppfräschning. Vi letar efter en partner som tillsammans med oss kan ruska liv lokalerna som stått tomma i åratal. Välkommen att kont ...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 999 m²
Adress Köpmangatan 17, 19
Område Centrum
Objektsnr 41858249
Hyra
38 129 kr/mån
458 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Den gamla hotelldelen på våning 3 och 4 i Kvarnen behöver en rejäl uppfräschning. Vi letar efter en partner som tillsammans med oss kan ruska liv lokalerna som stått tomma i åratal. Välkommen att kontakta oss för att diskutera vidare!

Omgivning

Beläget i Centrala katrineholm. Gågata på mot väst, parkering och väg mot öst.

Kommunikationer

Katrineholm ligger transportgeografiskt i mitten av Sverige. Det finns alltså väldigt goda transportmöjligheter till och från staden. Stockholm nås med tåg på mindre än en timme. Fastigheten ligger ca 200 meter från Katrineholms moderna resecentrum och torg. Katrineholm har också en smidig stadstrafik, busshållplats finns ca 150 meter från fastigheten.

Service

Många restauranger finns i närheten av fastigheten. Även träningsanläggningar och annat typiskt för en stadskärna. Det närmaste hotellet ligger ungefär 250 meter bort. Gymnasium, sjukhus, mataffär och två caféer finns i och intill gallerian.

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Köpmangatan 17, 19, Centrum

I samband med att KappAhls lokaler nu blir lediga ges fina m...

Visad

Köpmangatan 24, Centrala Katrineholm

Lager med kontorsdel, pentry och wc mitt i centrala Katrineh...

Visad

Vasavägen 9, Centrala Katrineholm

Kontorslokal på Vasavägen i centrala Katrineholm. Gångavstån...

Visad